Yol Arkadaşım 2
    3,4
    Yol Arkadaşım 2 hakkında görüşlerin ?

Yusuf Doğan Eren
    Yusuf Doğan Eren

2 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Öncelikle çok beğendim yorumların aksine bu filimde birincisine göre daha çok güldüm.
    Küfürsüz güldürebilen bir senaryo yazdığı için de İbrahim Büyükak'a teşekkür ediyorum.
    Sarhng K
    Sarhng K

10 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    yayınladınız filmi s*k sinler tmm çfödöfmdmdödösösçdlsödlxlxlsldkxkfkdosğcöfmeocşvöepeıfıeısğgoehsv ,’ şsşxxje ndoxşwmekfc
    ilhan o
    ilhan o

5 Haziran 2019 tarihinde eklendi
    Cogu arkadasin dile getirdigi gibi,1 in tekrari olmus ,ayni espriler kurba tiki falan ,ortaokul esprileri ile dolu.bir film ,sakalarin nereye varacagini anlamak kotu hissettiriyor
    Uyurken opusuyormus gibi kafa kafaya denk gelmeleri, durum sakalari maalesef kotu idi.
    1 deki performansi beklemeyin.
    Yine araba falan niye acaba Turkiyede devam filmleri kotu oluyor anlamiyorum,1 in kaymagini yemek istemisler
    Maaalesef 10 uzerinden 2,yazik olmus....
    Emine Y
    Emine Y

13 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
    gördüğüm kadarıyla benzer siteler hep birbirini tekrar ediyor.hep aynı filmler !!! Siz bir fark yaratsanız güzel olurayrıca filmi izleyemedim.çünkü izlemek istiyorum butonuna basıyorum ama açılmıyor hiçbirşey
    Tümay Baris D
    Tümay Baris D

16 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    .. ilk film çok güzeldi o dünyalar güzeli gülümseyişiyle ve uzun süre her gittiğim yerde filmden bahsederken buldum kendimi ama ikinci filmi Aslı Bekiroğlu olmadığı için izlemiyorum.
    Mert H
    Mert H

30 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Film kötü değildi ancak ilk film ile oldukça benzer yönleri olmasına rağmen ilk filmden daha az eğlenerek filmin sonunu getirdim. Vaktiniz boşa gitmeyecektir, çerezlik bir film.
    Bat M
    Bat M

1 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Standart bir BKM filmi ilk başlarda ÇGHB kadrosu olduğu için BKM filmlerine hevesle başlardım. Tabi bunların %70'i kadarı boşa olurdu. Neden mi? Bu insanlar tiyatrocu abi kısa skeçlerin adamı. ÇGHB'de harika işler çıkaran bu ekibin hani böyle filmler çıkarmasının başka açıklaması olamaz. Tamam filmde güldüğüm sahne az değildi fakat bu filmi klişe olmaktan çıkarmıyor. İlk filmi tekrar etmesi de cabası zaten. Her neyse boş zamanı olan izlesin çerezlik bir film ama onun dışında önermiyorum.
    Engin E
    Engin E

26 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    ben bu kadar neye güldüm hatırlamıyorum. ama oğuzhanın tuvaletteki sertap erener şarkısıyla koptum hatta koptuk. fragmanlara aldırmayın daha komik o sahne. arkadaşlık yoldaşlık sevgi cefa vefa aşk duygusallık ne derseniz vardı bu filmde. kesinlikle gidilmesi gereken belatına vurmadan güldürebilen olay örgüsü olan bir filmdi. gidin gülün bu gençlere hakkettiği sevgiyi verin. ibrahim çok çirkinsin ama harika yazıyorsun oynuyorsun güldürüyorsun ama asla bir bread pit değilsin :) kurbağa tiki diye bir şey soktun hayatımıza oğuzhan o ne abi :)
    Hasan Ve E
    Hasan Ve E

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Film ilk filme göre düşük kalmış ama güldüğüm çok sahne oldu izlenilir bir film şunu söylemeden geçemeyeceğim bittiği yer buradamı bitirilir dedirtiyor
    Hacer F
    Hacer F

21 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Kahkaha atmaktan ağzım ağrıdı. Ağlayana kadar gülmek isteyen gidip izlemeli bence. Eleştirenler İvedik gibi iğrenç osuran durmadan küfür edenleri seviyorsa bilemem. Çok azcık küfür var ama gerçek espiriler acayip komik sahneler var. Bayılacaksınız her saniyesine değer
    Amir Han
    Amir Han

20 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Eğlenceli ve komik diyalogların yer aldığı bir yapım. Birkaç gereksiz ve zorlama bölümler olmasa daha iyi olurdu. Oğuzhan Koç'un güzel şarkı yorumlarınıda bol bol dinlemiş olduk.
    MustafaCanOZAYDIN
    MustafaCanOZAYDIN

19 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    1.Filme göre çok daha güzeldi. salonu çok fazla güldürebildi. Aslı beriko yerine gerçek anlamda bir oyuncu olsaydı 5 yıldız alırdı.
    Brsemr D.
    Brsemr D.

8 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    spoiler: flim için para vermeyin fragmanı izleyin paraya yazık buna nasıl olumlu yorum yapılıyor anlamış değilim
    burcu b
    burcu b

7 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    İlki daha iyiydi ama ikinciside güzeldi.......................................................................................................
    45_NOOB_45
    45_NOOB_45

7 Kasım 2018 tarihinde eklendi
    Film Güzel Ben Beğendim 3. yü bekliyorum ********** *********************************************