4,1
    Next hakkında görüşlerin ?

dark-hell21
    dark-hell21

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    filmin finali dışında çok güzeldi ama o finali yokmu keşke bitti dediğimiz yerde bitseydi o zaman kesinlikle 9 alırdı ama şimdi 7 oldu
    redoxx
    redoxx

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Film farklı konusuyla seyredilmesi gereken bir Nicolas Cage filmi
    berkan-19
    berkan-19

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    müthiş bir filmdi.filmin sonunda cris yaptığı hatayı görüyor ve tekrar başa dönüyor.
    bjk40398

keyifle izlenilecek bi film.sonu pek tatmin etmedigi icin 810
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Daha önce benzeri yapilmamis bir film.. Kült film kategorisine koyabilir miyiz biraz muamma amao sinirlari zorlamis.. spoilerFilmin baslarinda olayi çözmek icin gercekten caba sarfediyorsunuz.. Hemen hemen her sahnesinde paranoya kuruyorsunuz, acaba burayi düsünüyor mu yoksa gercek mi? diye. Filmin sonunda tekrar yataktaki sahneye dönmesi gercekten $ok edici bir durum. Bütün filmi basa sarmanizi gerektiricek.. daha Cok sevmenizi saglayacak bir hamle yapmislar.spoilerNicolas Cagenin oyunculuguna sözümüz yok her zamanki gibi döktürmüs abimiz...Velhasil sözü uzatmayayim 8/10
    ismail7172
    ismail7172

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Filmde senaryo kopukluğu var olaydan olaya atlıyo ve çok hızlı geçiyo filmde açıklama yapılmayan sahneler izleyiciye saçma gelebiliyo...Ama herşeye rağmen güzel eğlendirici merak uyandırıcı losangeles ı patlatma falan olmasaydı daha güzel olurdu tavsiye ederim izleyecek olanalar için şimdiden iyi seyirler
    enegamok
    enegamok

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    seyirlik 2.sınıf bir abd filmi... yardımcı kadın iyi...
    Ceren S.
    Ceren S.

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Sürükleyici, iyi vakit geçirmenizi sağlayacak bir film izleyin derim güzel olmuş..
    mrs-durden
    mrs-durden

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    güzel bir film baştan sona merakla izleniyor izleyin bir şey kaybetmezsiniz
    giz-j
    giz-j

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Nicolas Cagenin en iyi filmlerinden biriydi bence.
    Alıp arşivde uzun zaman durduktan sonra izlemeyi akıl ettiğim ve izlediğim andan itibaren filmn sonuna kadar etkilendiğim bir yapıt.
    Beklenmeyen sonun en iyi örneklerindendir.
    Şiddetle tavsiye ederim.
    10/9
    BOSS-2
    BOSS-2

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Aslında filmin konusu güzeldi ama kurgu ve oyunculuklar rezaletti diyebilirim. Filmi uzun uzadıya eleştirirsem sanırım çok uzun bir yazı olur ve hiç kimse okumaz... Bu yüzden kısaca özetleyeyim öncelikle bu film nasıl 8.3 puan almış bunu anlamak zor. Bu filmin gerçek puanı İMDB sitesinde hak ettiği puan olan 6.2 dir. Arkadaşlar lütfen filmlere puan verirken biraz daha adil davranalım aksi takdirde bu sitede yapılan puanlamalar filmler hakkında herhangi bir ölçü olamaz.Ben filme 10/6 puan verdim. Filmdeki tek başarılı oyuncu bence Jessica Biel di yada bana öyle gelgi çünkü filmdeki oyunculuklar ve diyaloklar çok yapay ve başarısızdı. Filmde iyi bir şey ararken aklıma yanlızca Jessica Biel geldi.Saygılar...
    elfelf00
    elfelf00

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    filmin kurgusu fena değil özellikle sonu etkileyici olmuş izlenilebilir...
    fatihkurt-tr
    fatihkurt-tr

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten süper ötesi film yaklaşık 90 dakika ama filmi izlerken bir an bile ayrılamıyosunuz başından.son yıllada gördüğüm en iyi kurguydu.bence bu film 8.3 ü bile haketmiyo en az 9 olmalı
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Ahım şahım değil ama ortalamanın üzerinde.Lee Tamahorinin zeki dokunuşları filmde kendini hissettiriyor.Eksilerinden biri bu tür bir prodüksiyona yakışmayacak tarzda göze batan özel efektler.