Böyle hayal gücü olan insanlara bayılıyorum. Kaliteli bir film ve konu. Sadece sonunda ne yapılmak istediğini anlamadım. Acaba bir kaç bölüm daha mı yapılmak isteniyor. Kahraman nasılsa halledecek anladıkta bunu bizde görsek iyi olurdu. 'Sen düşünme o kadarını o gerisini halleder' mi deniyor. Yoksa beklem gelecek devamı mı.? :)
Sırf Jessica Biel için bile izlenebilecek bir yapım.Ama sırf Jessica Biel için izlenebilecek bir yapım değil,gerek konu gerekse oyunculuklar açısından hemen her detay için bile izlenebilecek bir yapım olduğunu söyleyebilirim.İzlemeyenler çok şey kaçırmıştır bence,arşivlik bir film.Konusu bile oldukça dikkat çekici,geleceği görebilmek,ama en dikkat çekicisi ise öyle farklı zaman dilimlerini değil hep 1-2 dakika sonrasını görebilmek.Filmdeki ana soru ise şu;kaderini kontrol edebilecek gücün varsa o anı yaşamanın ne anlamı var ki? Filmi bu soru üzerine yoğunlaşarak izlemenizi tavsiye ediyorum.
hoş film gerçekten j.moore için izlenir bu kadına polis olmak yakışıyor(bkz. hannibal)zaman filmleri hep dikkatimi çekmiştir.2 dk.sonrasını bile hiç düşünmeden izliyorsun sıkılmadan.izleyin pişman olmayacaksınız.7/10
Film gerek oyunculuk ve gerek (daha önemlisi) kurgusal bazı problemlere sahip olsa bile senaryosunun gücü ile oldukça başarılı diyebilirim. Senaryosu da aslında bilindik temalarına rağmen vurgu gücü ile çok başarılı. Filmin akıcılığı da oldukça iyi. Herkesin izlemesini tavsiye edebilirim 8/10 (Ancak Cage de dahil senaryonun maalesef hakkını verememişler)
Casino-Sihirbazlık-Deja vu (Bir çeşit)-Terör Saldırısı. Bu dört olayı okuyunca filmi hemen koyup izledim ama biraz hayal kırıklığı oldu. Çok daha iyi çekilebilirmiş. 2 dakika ilerisinde kendi hayatında neler olacağını görebilen ve buna müdahele edip değiştirebilen bir insanın tuhaf bir macerası anlatılıyor. Ne diyeyim çok daha iyi çekilebilirdi. Vantage Point ya da Deja vu filminin yapımcıları bu filmi çekselerdi 8-9 luk bir film olurdu. Filmde bariz 2-3 tane konsept hatası mevcut ama çokta göz tırmalamıyor. İzlerseniz iyi olur ama izlenmesede büyük kayıp değil.
izleyeceğiniz en kötü filmlerden biri.Beyazperdenin arşivinde bazı filmlerin hakkı yenirken(düşük puan alırken) bazı kötü filmler de nasıl bu puanı alıyor ya?
güzel bir hikayenin bir yonetmen ve senarist ekip tarafından katledilmesinin en güzel orneklerinden olmuş.Yonetmen filmi kısa tutmuş ve oyuncu yonetimi konusunda başarı sağladığını soylemek güç.Nicholas Cagede kariyerinin en kotü filmlerini sergilemeye başladığı bir doneme girdi.