Next
Ortalama puan
4,1
1870 Puanlama

267 Kullanıcı yorumları

5
51 Eleştiri
4
121 Eleştiri
3
37 Eleştiri
2
37 Eleştiri
1
17 Eleştiri
0
4 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
ammeh
ammeh

Takipçi 154 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
2 Mart 2010 tarihinde eklendi
kimler izlemeli?
- valla kimse izlemesede olur yani...

kimler izlememeli?
- hacadığı 90 dakikasına ağlamak istemeyenler.

yazamayacağım bile tam bir trajedi
10/ puan bile vermiyorum.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

Takipçi 897 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
tavsiye ederim konusu ve oyunculuk ust sevıyede...
Emre A.
Emre A.

Takipçi 21 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
...Yeni Zelandali yonetmen Lee Tamahori, 1994 tarihinde ulkesinde cektigi ilk sinema filmi 'Once Were Warriors' ile dikkat cekmis ve gunumuzde cogu yonetmenin basina gelmesine alisik oldugumuz sekilde Hollywooda transfer olmustu. 'Mullholland Falls' ve 'The Edge' gibi oyuncu kadrosuyla dikkat ceken iki orta karar yapimin ardindan 'Along Came a Spider', 'Die Another Day' ve XXX 2' gibi vasat filmlerle yoluna devam eden Tamahorinin 'Next' ile kariyerini sonlandirma noktasina geldigini rahatca soyleyebilirim. Philip K. Dickin 'The Golden Man' adli oykusunden uyarlanan film, hicbir derinlik icermeyen yuzeysel bir seyirlik. Tamahori, kotu karakterlerini bize hic tanitmaya yanasmadan hikayenin icine sokuveriyor, bas karakter Cris Johnsonin gelecekte olacaklari gorebilme yeteneklerini olaylar uzerinde fazla tekrarlara basvurarak kullaniyor ve isin tadini kaciriyor. Ilk yarisinda bir yere kadar beklentileri karsilayabilecegine dair seyircisine yesil isik yakan film, ikinci yarisi itibariyle iyice dibe vuruyor. Crisin hayatinin aski olduguna inandigi Liz, hikayeye bir katkisi olmadan seyirciyi gereksiz yere oyalamak icin filme dahil oluyor, tum film karma$adan ibaret tek bir aksiyon sahnesiyle seyircinin beklentilerini kursaginda birakiyor. Ayrica Crisin FBIla isbirligine karar vererek, nukleer bombayi bulma girisiminin ardindan gerceklesen operasyon sahnesindeki Crisin yonlendirmeleri cok basit ve komik duruyor. Ve herseyin ardindan gelen, seyircisiyle adeta dalga gecen o final...! Son birkac senedir, birbirinden kotu filmlerle Oscarli bir aktor oldugunu unutturmak icin neredeyse elinden gelen herseyi yaparak kariyerini iyice sallayan Nicolas Cagei maalesef bu film de kurtaramiyor. Jessica Biel fizigini ve guzelligini ortaya koyarak 'beni unutmadiniz dimi ?' diyor, ama sadece o kadar. Tek anlayamadigim Julianne Mooreun boyle bir filme nasil ikna edilebildigi. Sanirim o da 'Hannibal'dan sonra bir kez daha FBI ajani olmak keyifli olur diye dusunmus. Sonucta 'Next' hicbir beklentiyi karsilayamayacak turden bir film. Iyi bir Philip K. Dick uyarlamasi mi izlemek istiyorsunuz ? 'Blade Runner' veya 'Minority Report'u arsivden cikartip bir kez daha izlemeye ne dersiniz...? (1/10)
üsstad
üsstad

Takipçi 187 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
rezalet ötesi bir film , uzak durmanızı tavsiye ederim :(
The-Erinch
The-Erinch

Takipçi 217 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
uzun aradan sonra bu kadar farklı ve başarılı bir seneryoya sahip bir film izlememişdim..gerçekden harika ya..!!! hele sonunda 'inanmıyorum' deyip,salondaki uhultuya sizde karışıyorsunuz..!! başarılı performans ve jessica bell çok güzel yaa :)seyre değer,başarılı bir film..!!!
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

Takipçi 263 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bayağı oluyor izleyeli ama yeni yorumlama fırsatı buldum..Sahneleri hala hafızamda kalan nadir aksiyon filmlerdendir..Aldığı puanı kesinlikle hak ediyor..Mutlaka izlenmeli..
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

Takipçi 2.129 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
vinz1978 rumuzlu üyenin yazdıklarına katılıyorum. Fakat, vakit geçirecek bir şeyler seyretmek isterseniz de, elinize geçtiyse seyredin, sıkılmazsınız...
potasyum
potasyum

Takipçi 531 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bana göre güzeldi;ama sonunu daha güzel bitirebilirlerdi.Sonuçta tercih meselesi senarist böyle istemiş böyle olmuş.Hafiften Kelebek Etkisini çağrıştırdı bana.Bence sıkılmadan izlenir bu film
Aamir Khan
Aamir Khan

Takipçi 482 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
22 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Gayet güzel sürükleyici bi film son sahneleri biraz sinir bozucu olsada filmin konusu gereği olması gereken oydu önceden tahmin edememek bizim hatamızdı :)
İzlenebilir tadımlık bi film
Ahmet G.
Ahmet G.

Takipçi 218 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Valla ben beğendim ama konuda kopukluklar çok!Aksiyon seviyorsanız izleyin derim.
barfly-2
barfly-2

Takipçi 229 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
en azından juliana moore için bir kez daha izleyip olumlu birşeyler bulmak istememe rağmen, çok az olan sempatimide kaybettiğim bir film. ilginç olan cage bu rollere nasıl evet diyebiliyor anlamış değilim!!! çok çok kötü bir film!!!!
aslisko
aslisko

Takipçi 26 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film...nicolas cage zaten müthiş...izleyin derim...
muhtekulade
muhtekulade

Takipçi 30 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Böyle hayal gücü olan insanlara bayılıyorum. Kaliteli bir film ve konu. Sadece sonunda ne yapılmak istediğini anlamadım. Acaba bir kaç bölüm daha mı yapılmak isteniyor. Kahraman nasılsa halledecek anladıkta bunu bizde görsek iyi olurdu. 'Sen düşünme o kadarını o gerisini halleder' mi deniyor. Yoksa beklem gelecek devamı mı.? :)
jamesbond-2
jamesbond-2

Takipçi 1.684 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sağlam bir filmdi lee tamahori bond filminde yaptığı bazı hataları bu filmde yapmamış senaryoda değişik ve güzeldi.oyuncular dört dörtlük jessica biel yine çok güzel.izlenmemesi için hiçbir seçenek yok.8/10
Ilknur K
Ilknur K

Takipçi 1.253 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sürükleyici ilginç bir filmdi. tavsiye ederim.10/9
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler