Dilara g.
1 değerlendirme
21 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İnanılmaz sığ kafada insanlar var yorumlarda. Alt metni güzel, sade ve yerindeydi. Yeri geldi duygulandım yeri geldi güldüm. Adamın her filmine Gora beklentisiyle giderseniz daha çok beklersiniz. Anlatılmak istenen anlatılmış, anlayana... Güzel göndermeleri olan bi filmdi. Film zaten vadettiğini size veriyor, fazlasını o da iddaa etmiyor. Pişman olmazsınız. Gidin izleyin
Cem Yılmaz’a 15 TL verdiğim için pişmanlık duyuyorum. 2 saatimi geri verir misin CEM YILMAZ. Hayatımda izlediğim en berbat ve en anlamsız bir film. REZİLLLİK cem yılmaz da artık yaşlanmış.
artık cmylmz ın arifmiş, goraymış, arogmuş vs olayını tadında bırakıp biraz duygusal ve toplumsal film yapma olayına geçmesi lazım diye düşünen bir grup vardı heh işte tam olarak toplumsal olayları komik bir dille ele alan bir filmdi.İzlerken çok büyük keyif aldım hepimizin arkadaş grubunda toplanıp dalga geçtiği Olaylar ele alınmış. Cem Yılmaz ‘ın kendine +1 daha kattığı bir film olmuş bir sonraki filmi merakla bekliyorum.
Bokakomik bişey olmuş. Cem yılmaz bence sen artik filim çevirmeyi bırak gene eskisi gibi standap yaparak milletle taşsak geçmeye devam et. Paranıza yazık olur sakin gitmeyin.
Bu zamana kadar iyi veya kötü izlediğim birçok film oldu. Fakat Karakomik Filmler muhtemelen hayalimde en kötü film olarak kalacak ve Cem Yılmaz'ın geçmişi için kara bir iz ya da leke olarak mutlaka kalacaktır. Filmin konusu olmamakla birlikte bir bütünlük kesinlikle yoktur. Cem Yılmaz bu filmde dostlarına bir kez daha ayıp olmasın diye gına gelen isimleri 3 saniye de olsa oynatmıştır( Ozan Güven gibi) daha buna benzer birçok oyuncu da var. Amacı hedefi vizyonu ve misyonu olmayan bir film sunuyor bize. Ne abzürt ne komik ne de sanatsal bir film değil hiçbir türe ait olmayan nadir filmlerden biri olmaya kesinlikle adaydır.
Türkiye’nin röntgenini çekmiş... Bir senaryo yada yönetmenin başarısı başka ne ile ölçülür? Bir performans filmi de diyebiliriz. Çok beğendim, ailece keyifle izledik
Hayatımda izlediğim en kötü film diyebilirm ne komedi ne dram film bittiğinde şok geçirdim ben ne yaptım ne izledim mahkemeye gidip 20 liramin mi peşine düşsem iki saatiminmi bilemedim .öyle güzel filmler yapn bi adam nasıl bu kadar düşürür kendini bilemedi
Berbat ötesi daha kötüsünü izlememiştim.Sakın izlemeyin zamanınıza ve paranıza yazık.Normalde film yorumlarına bakar sonra sinemaya giderdim Cem yılmaz olduğu için gerek duymadım keşke önceden yorumlara baksaydım.
Puanımın 1 olmasının nedeni verilen parayı hak etmemesi ve izleyiciye bir şey katmamış olması genelleme yapmasam bile cem yılmazın filmlerinin sonunda mutlaka genel hayata bakış açinizi etkiliyebilcek bir söz,cümle veya bir bilgi verilir ama bu filmde buna dair bir şey yoktu olan zamanıma diğer izleyicilerin zamanına ve parasına oldu bundan sonraki filmlerinde daha iyi bir film yapmasını diliyorum.