Karakomik Filmler
    2,4
    Karakomik Filmler hakkında görüşlerin ?

Ömer Faruk Dikkaya
    Ömer Faruk Dikkaya

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Arka sokaklar ın herhangi bi bölümü bu filmden daha güzeldir boşuna zaman kaybetmeyin.
    Cem yılmaz gibi bi ustadan böyle bi film gerçekten beklenmezdi keşke kendini böyle filmle rezil etmeseydi
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

21 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Karakomik İki Arada adlı filmde Şeytanın Avukatı adlı filmden, Kaçamak adlı diğer filmde de Arrival isimli filmden esinlenilmiş olduğunu görmek mümkün. Adı üzerinden kara komedi yapmış.Yüksek beklentiler içine girmeden izlenmesi gereken bir yapım. 6/10
    Betül İ.
    Betül İ.

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Dümdüz tavana bakarak daha kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Cem Yılmaz filmi diye izledim (izleyemedim) Belki konu bir yere bağlanır ha birşey olur diye sonunu bekledim. Tam bir fiyasko ve boş zaman kaybı.
    kerim TAŞLI
    kerim TAŞLI

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    ben bu kadar berbat bi film görmedim 1 den fazla saatimi çaldı yapılan emeklere yazık gözüm bozuldu filmin iğrençliğinden !!!!!!!
    Uğurtan Aydemir
    Uğurtan Aydemir

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz sinema yapmak istemiş ve şahane yapmış. Bence olması gerektiği gibi muhteşem olmuş... Şahane idi.
    filmsevici
    filmsevici

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Tam yerinde ve zamanında...

Hani önceden plan yapsaydı bu kadar olurdu. Herkes evinde. Malum durumdan Sinema ve benzeri ortak sanat paylaşım yerleri kapalı. Vee evinin konforunda (!) ve rahatlığında Cem Yılmaz'ın Karakomik filmleri. İkisi bir arada... Tam tekmili birden. :))

Cem Yılmaz'ın "iki film birden" konseptli projesi Karakomik Filmler, 2 Arada ve Kaçamak isimli iki orta metraj filmden oluşuyor.

2 Arada arabalı vapurda çalışan Metin'in buruk ve ezik hikâyesini anlatıyor. Kaçamak'ta ise eşlerine yalan söyleyip felekten bir hafta sonu geçirmek için lüks bir işletmede bir araya gelen bir grup erkeğin, yakınlarına dünya dışı varlıkların iniş yapmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor.

İlk film 2 Arada'yı seyredince ikinci film Kaçamak'ta ikisi arasındaki bağ kuran sahneleri görmek hoş olmuş. Tam Cem'lik. Başarılı.

Bence film sürelerinin kısa olması Cem'in elini kolunu bağlamış. Bu nedenle karakter tahlili yapamadan girişi neredeyse es geçip doğrudan gelişmeye çalışmış. Keşke öyle olmasaymış. Spoiler olmasın diye ayrıntıya giremiyorum ama 2 Arada öyküsü ve karakterleriyle bir buçuk ile üç saat arası işleyebilirmiş. Buna rağmen 2 Arada Kaçamak'tan daha sağlam olmuş.

Bence. Betimine yakışmış. Tam bir kara - komik film olmuş.

Netflix'de. İzleyin...
    Furkan Büyükboğazlıyanlı
    Furkan Büyükboğazlıyanlı

5 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Cem yılmazı devamlı izleyen bir seyirciyim.Bu kadar saçma bir film görmedim ben. Boşyere vakit kaybı yarısından sonra kapattım...
    Anadoluhavasi
    Anadoluhavasi

2 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz'ın en güzel filmlerinden biri. Özellikle Isaac karakteri müthişti :) beğenmeyen izleyiciler muhtemelen şahan gökbakar ekolünden. Zira küfür ve absürt komediye alışmış kitle bu tarz filmleri anlayamaz. Hokkabaz'dan sonra en güzel filmi bu olmuş. Başarılar Alex :)
    Nazmiye Çapan
    Nazmiye Çapan

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Bu kadar amaçsız iğrenç film görmedim 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽 Bu kadar zamanımı boşa hardım 👎🏽👎🏽
    Cnntokdemirr
    Cnntokdemirr

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
    hayatımda bu kadar bok gibi bi film görmediğime yemin edebilirim. zaman kaybından öte bişey bu tek kelimeyle rezalet
    Fragrant
    Fragrant

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Oyuncuları bile izlemeye tenezzül etmemiştir eminim son 10 yılın en kötü filmi dalında ödül alır. Drama desen değil komedi desen değil bir replik bi sahne arıyorum boşuna vakit harcamadım diyebilmek için yok
    serkan yılmaz
    serkan yılmaz

30 Mart 2020 tarihinde eklendi
    İğrenç ötesi ve.Zaman kaybı. Saçma uzay filmini bırak artık normal gerçekçi senaryo yazamıyor mu bu adam
    Doğu Koca
    Doğu Koca

29 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Berbat bir film çok emeksiz olmuş sadece gemide geçen ve hikayesiz basit kalmış. Daha iyi olabilirdi...................................
    Emre
    Emre

29 Mart 2020 tarihinde eklendi
    2 arada filmini izledim ona ithafen;
    sinemada izlemedim öncelikle bunu belirtmeliyim.
    küçük yaşlarımdan beri çeşitli yerlerde ben de çalıştım ve filmin verdiği mesajları çok iyi anladım. bazı insanlar cem yılmaz a siyasi nedenlerden dolayı sinir oldukları için yapmış olduğu filmi de kötülüyorlar gerçi çoğu böyle genel olarak toplumumuz ne yazık ki böyle.
    film çok güzel özetliyor iş hayatını, ayzek e kötü davranan kaptan ayzek i kin tutturmaya yöneltiyor ve işler çığrından kopuyor 1 kişi bile mutlu olamıyor (kısacası) ama kaptan iyi davrandığında her şey ne kadar güzelleşiyor ve ayzek diğer arkadaşları adına çok iyi dileklerde bulunuyor özellikle ocakta “yukarıda” çalışan arkadaşı için.
    AKILLI ADAMA GÜZEL FİLM
    Bora besyo
    Bora besyo

28 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Bu nasıl saçmalıktı anlatamam. Evde izledim ama sinemaya gidip para verenlere üzüldüm açıkçası. O neydi Allah aşkına uzaylı muhabbeti falan Cem Yılmaz film olayını bırak artık gerçekten OLMUYOR.