Hayatımda iZledigim en saçma en sıkıcı en kötü filmdi şafak sezere yakışmamız komediyle alakası yok nie izledim nie o filme gittim anlamadım hayatımda yaptıgım en büyük yanlıştı hala etkisindeyim .
Yalan dolan bir şafak sezer dolandırıcılık filmi. Film desen film değil, aklımızla alay ediyor desem. aklımız var saymamış, saçma sapan para hırsızlığı aldatma kahbelik, paramızı, zamanımızı çalan bir alçaklık örneği
Hayal kırıklığı, can sıkıntısı ve boşa geçtiğini düşündüğüm birkaç saat. Filmin artısı ne diye soracaksanız; ekonomik ve siyasal bağlamda ezilmiş halka tercüman olmuş birkaç cümlenin geçtiği sahneler.. Sırf bu doğrucu Davut olmalarından dolayı verdiğim parayı helal ettiğim bir yapım. Yoksa filmden pek bir şey beklemeyin. Yönetmen Holywood'da görsel yönetim ekibinde iyi işler çıkarmış ama film yönetmek başka birşey. Yönetim zayıf senaryo ondan zayıf. Oyunculuklarda pek öyle matah birşey değil. Şafak Sezer bile sanki bitsede gitsek modunda oynamış.
Günümüz sistemini eleştiren bi film yapılmış ve bu komedyen şafak sezer e yakışmamış sistemi eleştirip o sistemin bana vermiş olduğu zararı olarak bilet parası ve zamanım ile çok iyi anladım daha da şafak sezer izlemem...
Komedi desem değil, polisiye desem değil, siyasi desem o da yarım. Aşk yok, aksiyon yok. İzlemek isteyen 2.sınıf bir holywood filmi olarak düşünsün. Senaryo üzerinde biraz daha çalışılsa film izleyenler üzerinde daha fazla etki bırakabilirdi. Bununla beraber 1 yıldız alacak kadar da kötü değil.
Eger hayatiniz cok mutlu ise bütün işleriniz yerinde,keyfiniz cok hoş ise gidin filmin 45. dk sina kadar dayana bilirsiniz yoksa paraniza cok ama cok yazik