Gerçekten izleyiciyi içine çekip alan bir yapıt herkesin izlemesi gereken bir film.Ayrıca Migren olan insanların neler çektiklerini de ayrıntılarda gösteren bir film.
eski bir film gerçi ama yeni izledim can sıkıntısından... dedim bu cinayetlerin öncesinde bir yere bağlıycak konuyu ama adam sadece cinayet işliyo ve bizim dedektif onu yakalıyo ve film bitiyo. gayet gereksiz bir film. tek güsel yanı rob zombie nin parçalarının çaldığı sahneydi. vakit kaybı!
bence film güzeldi. daha güzel olabilirdi ama yinede tatmin ediciydi özellikle keanuyu kötü karakterde izlemek baştan garip geldi ama sonra hoşuma gitti keanu hayranlarının bu filmi kaçırmaması lazım derim ayrıca gerçekten izlenilebilecek bi film....
Film kesinilkle iyi değil çok kötü de değil ama gerçekten çok vasat konu falan çok bilindik. Seneryonunda çok ilgi çekici yanı yok. Filmdeki oyunculuk falan iyiydi ama filmin finalide çok vasat ve çok bilindik.Keanu Reeves’ın hatrına 6/10