Dümdüzz Adam
2,1
Dümdüzz Adam hakkında görüşlerin ?

Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

18 Mart 2022 tarihinde eklendi
bu filme en düşük puan harici verilen puanlar oyuncular ve çevresi vermiştir en düşük puanın bir puan üstünü bile hak etmiyor bu filmi izleyeceğime keşke dışarıyı izleseydim
Balaym
Balaym

18 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Cezmi abi kusura bakmasın ama böyle filmlerde oynamasın bir daha. Tam bir Recep İvedik taklidi. Ama tüm taklitler berbattır her zaman. Ne diyeyim zamanınıza yazık etmeyin.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

11 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
saçmalıklar mantıksızlıklar silsilesi bir film.. Yahu komedi yapıcaz diye bütün saçmalıkları salaklıkları doldurmak zorunda mısınız filme.. Yazık sinema sektörüne yazık.. beş para etmez iğrenç Türk filmi rezalet hafif kalır… valla şu internet fonemenlerinin çektikleri saçma salak şeyler bu filmden daha kalitelidir ya... o derece yani
Leyla B.
Leyla B.

18 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar saçma salak bir film izlemedim hayatımda boşa giden 2 saat ve bilet ücreti
diğer izleyicilerde benim gibi düşünmüş olacaklar ki ikinci yarısında salonun yarısı yoktu
Okadar olumlu eleştiriler yazılmış ama yorum yazanların hiçbiride izlememiş fragmanlarina bakip sadece iyi olmasını Ümit etmişler
Paranızı bu filme harcamayın yazık edersiniz
Talat P.
Talat P.

17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Uzun süredir sinema filmlerine gidiyorum izlediğim en kotu Türk filmiydi, gülmedim. BKM ekibini sırf pirim için almışlar, guldurmediler, rolleri de zaten özürlü rolü
Pakize K.
Pakize K.

28 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Ben bu zamana kadar bu kadar sıkıcı bu kadar kötü bir film izlemedim. Beğenip bayılanlar ne izlemişler? Aynı şeyi mi izlemişiz bilmiyorum. Boşuna bilet boşuna vakit kaybı resmen.
tolgau.
tolgau.

29 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık harika bir film olmuş fragman sinema salonlarına davet eder cinsten kadro güzel 15 haziranı bekliyoruz o halde:)
ecema.
ecema.

4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
keyif verceğine inandığım bir film.hayırlı olsun inşallah gişe de de emeğinizin karşılığını alırınız..
Nis B.
Nis B.

23 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Merakla bekliyorum. Fragmandan belli kaliteli film yapmışlar. Cezmi ustam da varmış çıksa da gitsek👍🏻
berraz.
berraz.

30 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
:D:D:D:D:D:D:D komedi de yeni bir film yeni bir tat güldürmek zor iş yapanların eline sağlık:D:D:D gülmekten çenem ağrıdı :D:D:D:D
melek özer
melek özer

24 Nisan 2021 tarihinde eklendi
İlk 20 dk da ne kadar kalitesiz olduğu belli oldu ve hemen kapattım pişman değilim!
Asla izlemeyin oyunculara üzüldüm.
SERKAN V.
SERKAN V.

22 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Sizin emeğinize yaptığınız filme de artık gerisini siz tamamlayın...... Ha şimdi belki güzel olur ama yok tarihin en kötü filmiiiiii size verilen paraya keşke yardıma muhtaç birine verseydik👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
gülşahy.
gülşahy.

29 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Ferdi SANCAR büyük hayranınım seni izlemeye doyamıyorum filmi sabırsızlıkla bekliyorum fragmanları yüz kez izledim hadi hayırlı olsun :D:D:D:D:D
cantürku.
cantürku.

29 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Cezmi hocam herzamanki gibi mükemmel bir iş çıkartmışsınız ellerinize emeğinize sağlık harika bir film izleyeceğiz belli oldu :)
Cihan Balcıoğlu
Cihan Balcıoğlu

13 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Çok kötü bir yapım olmuş böyle flimleri görmek mümkün geçmiş yıllarda ama yakın tarihlerde böyle yapımlar çok saçma ve boşuna çekilmiş