Muhsin Özcan
18 Mart 2022 tarihinde eklendi
bu filme en düşük puan harici verilen puanlar oyuncular ve çevresi vermiştir en düşük puanın bir puan üstünü bile hak etmiyor bu filmi izleyeceğime keşke dışarıyı izleseydim
Cezmi abi kusura bakmasın ama böyle filmlerde oynamasın bir daha. Tam bir Recep İvedik taklidi. Ama tüm taklitler berbattır her zaman. Ne diyeyim zamanınıza yazık etmeyin.
saçmalıklar mantıksızlıklar silsilesi bir film.. Yahu komedi yapıcaz diye bütün saçmalıkları salaklıkları doldurmak zorunda mısınız filme.. Yazık sinema sektörüne yazık.. beş para etmez iğrenç Türk filmi rezalet hafif kalır… valla şu internet fonemenlerinin çektikleri saçma salak şeyler bu filmden daha kalitelidir ya... o derece yani
Hayatımda bu kadar saçma salak bir film izlemedim hayatımda boşa giden 2 saat ve bilet ücreti diğer izleyicilerde benim gibi düşünmüş olacaklar ki ikinci yarısında salonun yarısı yoktu Okadar olumlu eleştiriler yazılmış ama yorum yazanların hiçbiride izlememiş fragmanlarina bakip sadece iyi olmasını Ümit etmişler Paranızı bu filme harcamayın yazık edersiniz
Uzun süredir sinema filmlerine gidiyorum izlediğim en kotu Türk filmiydi, gülmedim. BKM ekibini sırf pirim için almışlar, guldurmediler, rolleri de zaten özürlü rolü
Ben bu zamana kadar bu kadar sıkıcı bu kadar kötü bir film izlemedim. Beğenip bayılanlar ne izlemişler? Aynı şeyi mi izlemişiz bilmiyorum. Boşuna bilet boşuna vakit kaybı resmen.
5 para etmez izlediğim en kötü film burda yorum yapıp yüksek puan verenlere bakın hepsi uydurma gerçek izleyici yok bedava biletiniz olsa harcadığınız zamana acırsınız sıfır puan