Vur Emri hakkında görüşlerin ?
19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Akıcı bir, mahkeme ve askeri filmi...
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İyi bir gerilim filmiydi ama muhteşem değildi Samuel jackson yine müthiş oyunculuğunu sergilemiş.Şiddetle izleyin demiyorum ama boş vakti olanlar izlesinler.7/10
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bir film kaç sene geçti halen tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağım bir film.özellikle mahkeme salonları çok sıkıcıdır bir filmde ama burada film neredeyse mahkemede geçiyor ve hiç sıkmıyor aksine insanı bağlıyor bırakmıyor :-)))
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
William Friedkin'in formunun düştüğü dönemlerden,vasat sularda gezinen bir mahkeme draması.Kimi yerlerinde takındığı politik tavrı da tartışmaya açık.Kalburüstü kadrosu izlemek için iyi bir neden olabiir.
11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
fılmm eksenınde bakarsak hakıkten basarılı bır fılım nekadar gercekcı dersenız tartısılır cok fazla abartı bır amerıkan popplızmı haklılıgı hawası warkı sawas oncesı olan bu yapım gunumuzde baktıgımızda nekadar haklı cıkar tartısılır. ama sahneler kurgu dıye bakarsak basarılı denılebılır rahatlıkla....
11 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Film güzel ama biraz durgun.. Bide bu haksızlığın neresi haklılık anlamadım?
20 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Bence çok iyi bi film.Konu sürükleyici ve özellikle Guy Pearce güzel oynuyor.Kesinlikle izleyin derim
25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
evet bende tayyar arkadasimin yazdiklarina aynen katiliyorum..
seneler gecsede yerini ve izleyicisini koruyacak bir yapit.. favori filmlerimden biri..
11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bu amerika dingillerinin müslüman alehtarı kaçıncı filmi küçük çocukları bile katil yaptılar pes doğrusu kendi katliamları maruz gösteren bu filmi alsınlar..............