Nuh Tepesi
    3,4
    Nuh Tepesi hakkında görüşlerin ?

Tayfun Aluç
    Tayfun Aluç

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    İzlediğim en Mükemmel film şiddetle tavsiye ederim herkesin izlemesini Oyunculuk tavan yapmış resmen
    Serhan Yildirim
    Serhan Yildirim

Herkese Merhaba,

Kesinlikle abartmadan soyleyebilecegim tek sey Nuh Tepesi'nin hayatimda beni en cok etkileyen filmlerden biri oldugudur.

Spoiler vermeyecegim. Izlemeyenlere siddetle tavsiye ederim.
    Sinan Hatay
    Sinan Hatay

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Şahane bir eser çıkarmış Cenk Ertürk. Ali atay ve haluk bilginer ikilisinin inanılmaz bir kimyası var, çok sürükleyici bir film!
    Oğuzcan Erdemir
    Oğuzcan Erdemir

11 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Filmin görüntüleri harikaydı. Görüntü yönetmeni ve yönetmenin gözlerine sağlık eğer sinemaya gidecekseniz zaten bu film dışında izlenecek film olmadığını fark edersiniz.
    Murat ÖRS
    Murat ÖRS

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Diyaloglarıyla beni içine çeken bir film oldu. Yönetmeninin sinemamıza katacaklarını merakla bekliyorum
    Abdullah b
    Abdullah b

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Film izlemeyi bilenler için muhteşem bir yapım, her sahnede ayrı bir görsel şov var biçok sahnede bunu efekttsiz çekmiş olamazlar dedirtiyor, görüntü yönetmeni Netflixle çalışan federico cesca cenk Ertürk bir araya gelince harika bir iş çıkmış. Karşılıklı diyaloglarında kendinizden bir parça bulacağınız. Sonunun nasıl geldiğini alamayacağınız bir film. Baştan sona Greenbox efektli Marvel filmlerinden çıkıp bu filmi eleştirmek başlı başına sığ bir görüş. Senaryosu birçok festivalde ödül almış bir filmi eleştirmek herkesin haddine olmasa gerek
    Furkan S
    Furkan S

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Senaryosu 2013 yılında yazılmaya başlanıp Darren Aronofsky referanslı olup Türk sinema tarihinin en prestijli ödüllerini ülkemize kazandıran (Tribeca Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu, En İyi SENARYO) bir yapım. Ne kadar gurur duysak az. Muhteşem bir yapım olmuş şiddetle tavsiye edilir.
    Kaya Kaya
    Kaya Kaya

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Kadro olarak gerçekten başarılı.Sanat filmi sevmeyenler kesinlikle gitmemeli çünkü cok sıkıcı gelebilir.Filmde herhangi aksiyon veya öğrenebileceğiniz bir bilgi,aklınızda kalacak hoş bir replik yok.Birsey olmasını umuyorsunuz fakat hersey olağan devam ediyor.
    Senem Derya
    Senem Derya

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Film cok kötüydü. Haluk bilginer cok sevdigim bir sanatçı o var diye girdim. Son ana kadar da bekledim belki farkli bir sey olur sonunda diye hiçbirşey olmadi. Konu neyle başladı neyle bitti bu kadar anlamsızlık olamaz. Ayrıca cekim Cok kötüydü. Surekli karanlikti aydınlık yerde çekilen sahne Cok azdı o sahnelerde de görüntü kalitesi cok düşüktü 3 kisi ile hep ayni yerde bi köy evinde film bitti. Bari filmin sonunda şaşırtıcı Birsey olsaydı. Filme 7 arkadaş girdik hicbirimiz beğenmedik salonda 9 10 kisi de ilk yarıda çıktı. Ilk kez hayatımda bir filme yorum yapıyorum o kadar kötüydü yorum yapmadan dayanamadım. Resmen hayatımızdan 2 saati çaldı.
    Emeldemirci36
    Emeldemirci36

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Hiç güzel değildi, beğenmedim malesef, çok sönük geçti, haluk bilginer için gitmiştim ama çık sıradandı, vasat bir film
    Cihad Bahtiyar
    Cihad Bahtiyar

6 Mart 2020 tarihinde eklendi
    kadrosuna aldanarak gittim ve hayatımda izlediğim en sıkıcı sacma sonlu film! bu yorumuma ragmen inanmayıp giderseniz filmin devre arasında sıkılıp cıkmak isteyeceksiniz. bir yandanda ikincidevre hareketleniyomu diye merak edeceksiniz. ama hızlanmıyo hemen ordan uzaklaşmanızı tavsiye ederim 2 saat zaman kaybı
    serap b
    serap b

12 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
    Güzel bir film olmuş Ali Altay en iyi erkek oyuncu ödülünü almış oyunculuğundan dolayı tebrikler 👏🏻👏🏻