Furkan S
1 değerlendirme
9 Mart 2020 tarihinde eklendi
Senaryosu 2013 yılında yazılmaya başlanıp Darren Aronofsky referanslı olup Türk sinema tarihinin en prestijli ödüllerini ülkemize kazandıran (Tribeca Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu, En İyi SENARYO) bir yapım. Ne kadar gurur duysak az. Muhteşem bir yapım olmuş şiddetle tavsiye edilir.
Film izlemeyi bilenler için muhteşem bir yapım, her sahnede ayrı bir görsel şov var biçok sahnede bunu efekttsiz çekmiş olamazlar dedirtiyor, görüntü yönetmeni Netflixle çalışan federico cesca cenk Ertürk bir araya gelince harika bir iş çıkmış. Karşılıklı diyaloglarında kendinizden bir parça bulacağınız. Sonunun nasıl geldiğini alamayacağınız bir film. Baştan sona Greenbox efektli Marvel filmlerinden çıkıp bu filmi eleştirmek başlı başına sığ bir görüş. Senaryosu birçok festivalde ödül almış bir filmi eleştirmek herkesin haddine olmasa gerek
Ali Atay ya harika bir oyuncu ya da adamın karakteri bu. Bu kadar doğal olunmaz, harika bir oyunuculuk. Haluk Bilginer'i yazmıyorum keza filmde kenarda sürekli dursa bile en kötü filmleri kurtarabilir. Filmde verilen ince mesajlar, hikayenin anlatılışı harikaydı. 5 saat olsa 5 saat izlerdim.
Abartılı, iğrenç bir küfür altında filmi izleyemedim. Sürekli ana avrat küfür eden bir insan olur mu? Olmamış, filmin insicamını bozmuş. Film orta kalite. Senaryo zayıf, oyunculuklar Haluk Bilginer hariç iyi değil.
Film baba oğul ilişkisi hakkında. Konu çok sık işlenen bir tema olduğundan çok yaratıcı bir iş çıkartmak çok zor. Film bu handikapın altından iyi kaldırıyor. Oyuncular çok iyi, yönetmenlik çok iyi. Sadece diyaloglar çok ağdalı ve sahteydi.
kadrosuna aldanarak gittim ve hayatımda izlediğim en sıkıcı sacma sonlu film! bu yorumuma ragmen inanmayıp giderseniz filmin devre arasında sıkılıp cıkmak isteyeceksiniz. bir yandanda ikincidevre hareketleniyomu diye merak edeceksiniz. ama hızlanmıyo hemen ordan uzaklaşmanızı tavsiye ederim 2 saat zaman kaybı
Bir yere varmadı. Üstünkörü bir son oldu. Konu güzel, diyaloglar da fena değil, ama ucu çok açık kaldı. Oyunculukları beğendim ama çok fazla cevapsız kalan sorum var...