erhan-kasapoglu
1 değerlendirme
29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ben amerikan fotbolunun hayraniyi ve bu film için şunu söyleye bilirimki al pacino sayesindemi yoksa sadece cameron diaz dan mi bilmiyorum ama bu futbolu bi kere daha sevdim ve gayet başarili bi film di
Amerikan futbolunu çok seven biri olarak bu filmi çok beğendim..Ordaki genç star süper oynuyor ama yaşlıya ödüL falan verilerek bitse daha iyi olurdu gibi geldi.. :D
Oliver Stone gercekten iyi bir iş cıkarmıs film güzel ve filmin sonundaki Any Given Sunday adlı şarkıya hasta oldum...Gelelim benim adama ne diyebilirim ki gene döktürmüş bu adamda öyle bir özellik varki film Al Pacinonun oyunculugu ile büyük bir sükse yapabiliyo ya filmin sonunda yaptıgı konusma canım sıkıldıkca oturup izliyom See you when the clouds come home demeside bir baska Al Pacinon bütün filmlerini izledim ve hepsinden ayri bir keyif aldım Any Given Sunday gercekten basarılı bir film bu arada Son filmi Two For The Money sanırsam film daha cıkmadı fragmanını indirip izledim Any Given Sunday le asagı yukarı aynı Amerikan Futbolunu konu alıyor bakalım nasıl olacak....
Bu filmi izledikten sonra amerikan futbolunu sevmeye başladım.Hatta bir okulun takımına girmek istedim.Ama derslerden koparım diye gitmedim.Neyse filmin atmosferi mükemmel.Kendinizi stadta hissediyorsunuz.Oyunculuklar zaten süper.İzlenmeye değer.
oliver stone klasiklerinden.. harika bi film.. al pacinonun olmasi da ayri bi tat zaten.. guzel gibi gozuken hayatin tüm pisliklerini göz önüne seriyor.. 2.5 saat biraz uzun gibi dursa da izleyicinin ilgisini kaybettirmemekte çok basarili.. kacirmayin..
Tüm arkadaşlarım ''''sakın gitme,berbattı''''filan dediler ben yine de inatla gittim ve eleştirileri takmamam gerektiğini anladım çünkü tam beklediğim gibi tümüyle spor içeren Oliver Stone sinemasının tüm özelliklerini barındıran(özellikle karakterlerin ruh hali) mükemmel bir filmdi.Arkadaşlarıma burdan bir not!Bakın daha ısrar etseydiniz böle iyi bir yapımı kaçırmış olacaktım:)