3,7
Lanetli Tepe hakkında görüşlerin ?
3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tamamen rose red filmine özenilmis ise yaramaz
7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir korku filmi. film anında tüm orkuları yaşıyorsun ama sonu daha güzel olabilirdi.
sinema
1 ziyaretçi
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Valla ben ilk izlediğimde küçüktüm ve baya korkmustum ama simdi tabi korkmuyorum ama gerçekten süper bir korku-gerilim filmi herkese tavsiye ederim
3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel izlerken kanım dondu.
26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu film güzeldi,bir de marilyn manson un sweet dreams şarkısı tam geriyodu ortalığı :D
21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama çok merak ediyorum en kısa zamanda izlicem....
28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi başlamış bir korku filminden beklenenlerin konu ile atmosfer ile çok iyi oturmuş fakat sonunda bozmuş yinede ben im için istediğimi aldığım iyi bi film.Çok iyi olabilecekken neyse bence izleyin derim.
23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ne dıyelım idare eder
21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku filmlerinden biri
zamanında izleyenler varsa bilir nasıl gerdiğini. Hırs , ihtras ve merak üzerine kurulu ölüm sahneleri bide film bittikten sonra Malikhanede esir kalanları gösterdiği sahne gerçekten etkileyici olmuştu

10/9 hakeder bu film ;)
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim ilk korku filmiydi, ondan mıdır bilmem üzerimde büyük bir etki bıraktı. eğer bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
12 Ocak 2000 tarihinde eklendi
Sen zaten üzerindeki kusmukla o filmin sonunu nasıl görebildin, inanılır gibi değil.
9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çook güzel bi film bence türünde en tepelerde bana göre. kesin izleyin
28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
en iyi korku filmlerinden...bu filmden sonra korku filmi izlemeye basladım=)
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yıllardır seyretmıyorum ama hala aklımda muthıs bır fılmdı
31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izledigim en berbat korku filmiydi,nasil bu puani almis anlamiyorum.Cok sacma ve anlamsiz konusu olan bir film .Benim puanım 3/10...