Lanetli Tepe
    3,7
    Lanetli Tepe hakkında görüşlerin ?

darknessfuck
    darknessfuck

4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    gerçekten aradığım kkorku türü bu filimde fazlasıyla var örneğin tedirgin edici hoş olmayan şeyler bu filimde fazlasıyla var gece uyamamıştım ama gerçekten bu filimi izldeikten sonra insa uyuymaz
    Ilknur K
    Ilknur K

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Bu filmi beğenenlerin en çok korku filmi diye izleyip korktuğu film bu herhalde. filmi televizyonda akşam kuşağında izledim. hiiiiç gerilmedim bile nasıl olurda böyle sıradan filmlere yüksek puanlar verilir yaaaa
    handedolasir1988
    handedolasir1988

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    film güzeldi ve çok etkilendim bu film sayesinde3 gün uyuyamadım korku filmlerinde favorim çığlık serisiydi aralarına lanetli tepe de girdi william malone
    esat-ozcan
    esat-ozcan

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    filmi güzelleştiren ender şeylerden biri sweet dreams parçasıydı.beklentisi olmayanlar zevk alabilir.
    dapda
    dapda

9 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    ortaokuldaarkadaşlarla izlemiştim o zaman güzel gelmişti ama artık güzel gelmiyor
    trumaneo
    trumaneo

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    Famke Janssen'e yandığımın resmidir!Hele burda neden bu kadar güzel ve seksi çıkmış anlamadım! =)
    piranha-online
    piranha-online

24 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    Bence zamanında izlenebilecek en güzel korku/gerilim filmiydi benim için.Konu çok harika eski kapanan bir akıl hastanesi yeniden canlanıyor olaylar gelişiyor.Efektler yine harikaydı, müzik, ortam, mekan çok iyi seçilmişti bence. Özelliklede kamerayla kızın ameliyathaye baktığı sahnedeki; zamanında doktorların orada neler yaptığını birebir gördüğü sahne benide çok etkiledi... Ayrıca son final sahnesi pek iyi filme yakışır değildi sanki devamına yol yapıyorlar hissi veriyordu...
    -Lord-
    -Lord-

9 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    bence güzel bir korku filmi.. konusu falan iyi... korku filmi izlemek isteyenler için iyi bir seçim...ben çok beğendim...
    ozge-tun777
    ozge-tun777

25 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    özellkle filmdeki bazı bölümler çok güzeldi filmde fena deil.
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    aman aman insanı koltuğa gömecek kadar ürkütücü bir fil değil insanı geriyor çoğu bölümlerinde ben filmi çok beğendim hatta 2*3 kerede seyrettim...
    keyykeyy
    keyykeyy

21 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Yönetmene üzüldüm. Bu film kariyer bitirir. Bu adam sadece çocuk yapabilir artık, kariyeri unutsun.
    ilkerekleme
    ilkerekleme

2 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    aslında bu filmin hakkını vermek lazım....gerçekten baya iyi sahneleri vardı....hem olumlu hem olumsuz yanları vardı bi kere baya bi geren sahneler vardı tamam....ama çok saçma sahneleride vardı..bi kere bilgisayar efektlerinin çok belirgin olduğu sahneler vardı....organların plastikten olduğu o kadar belli olmazdı herhalde...bide son dumurun dumuruydu adam pencereyi açıyoda öh yani..bööle sçma son olmaz be..olsun yiinede fena değildi
    banadolu
    banadolu

7 Nisan 2003 tarihinde eklendi
    sırf eğlenmek için izlenebilecek bi film olabilir ama onu bile başardığını söylemek zor.aslında beynin insana oynayacağı oyunlar üzerine bi film olsa sıkı olabilirdi ama kötü ruh tarzında yapılmış vasat bi film ortaya çıkmış.yerli yersiz çalan marilyn manson'da cabası!
    bruceconrad
    bruceconrad

29 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
    İçi bom boş dışı süslü bir film iyi bir seyirlik sayılsada etkileyici değil ve sıradan....
    klace
    klace

17 Aralık 2001 tarihinde eklendi
    çok iyi bir gerilim filmi.perili ev mi'bu filmin yanından geçemez.perili evden kat kat güzel ve korkutucu bir film.kesinlikle izleyin.