Erkekler Ağlamaz
    Erkekler Ağlamaz hakkında görüşlerin ?

suadiyekartali
    suadiyekartali

11 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Zor konu ancak üstesinden başarıyla kalkılmış özelliklede Hilary Swankin oyunculuğunu tebrik etmek gerek zaten bu rolü ondan başkası alamazdı heralde.
    10/8.3
    lecter-21
    lecter-21

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    hilary harika bir oyuncudur bence her rölü iyi yapıyor ve sanırım bu rolü onun kadar iyi yapabilecek biri yoktur
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Swank, "delikanlı gibi" Oscar ı kaptı...
    hkn-62
    hkn-62

14 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Oyunculuk ve hikayesiyle insanı gerçekten de etkileyen bir film.Ayrıca yaşanmış bir olayı konu alması ve bunu birebir yansıtması bakımından cesur bi yapım olmuş,herkes tarafından kesinlikle izlenmeli...
    death-2
    death-2

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    gerçekten izlenmesi gereken bir dram. eşcinselliğin toplum tarafında nasıl karşılandığını başraılı bir dille anlatan güzel bir yapıt ki zaten olaylar gerçek hayattan alıntı. Hilary Swank harika ve cesur oyunculuğu filmin üzerinizde yağtığı etkiği daha da arttırıyor...
    khaleesi
    khaleesi

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    böyle filmler çok itici geliyo bana..gerçek bir hikayenin anlatılıo olması da beni epey tiksindirdi açıkçası,filmi izlemeseniz de çok şey kaybetmezsiniz ama hilary swank in oyunculuğunun başarısına dicek bişeyim yok..
    gizlibahce-2
    gizlibahce-2

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gerçek bir hikayenin sinemaya uyarlanması. hilar swank inanılmaz oynamış. daha iyi oynanamazdı bence. çok çarpıcı.. 10..
    seanpsulzll
    seanpsulzll

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    hilary swankın oyunculuğu muhteşemdi.ama ben filmi hiç beğenmedim.konusu falan beni hiç sarmadı.10/6.bu puan da Hilary Swank için!
    beck31
    beck31

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi filmlerden birtanesi oldu Boys Dont Cry.Öncelikle başta Hilary Swank olmak üzere Peter Sarsgaard, Chloë Sevigny ve diğer oyuncuların performansları kusursuz.Anlatımı ve gerçekleri acı bir şekilde yansıtışı inanılmaz.Kesinlikle izlenmesi gerek bir film.10/10
    tamergokce
    tamergokce

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
    9/10

Film çok sağlam bir konu ve üzerine örülmüş harika oyunculukla mükemmel bir hale gelmiş.
    dirensar
    dirensar

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Gercekten alinma olmasa hic izlenmeyecek bir film. Gercek olaydan alinma oldugu icin biraz ilginizi cekiyor o kadar.
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi dramlardan biriydi.Gerçek hayat hikayesinden uyarlanması daha da etkiledi beni.Hilary Swank hayranlığımı kazandı,müthiş bir oyuncu.Kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt.
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmde aklıma kazınan Hilary Swank’ ın mükemmel oyunculugu oldu..Oscar’ı haketmiş gercekten..Özellikle sonu çok etkiledi beni..8/10
    raikonensheva
    raikonensheva

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Gerçek bi hikayeden uyarlandığını filmi izledikten sonra öğrendim.Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten insanın tühleri diken diken oluyor.İzlenmesi gerekn bir baş yapıt..
    mawi-777
    mawi-777

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    pek söylenebilecek birşey kalmadı bu kadar sene sonra ama ben de birşeyler eklemek istiyorum film hakkındaki iyi yorumlara. Bir insanın cinsel kimlik sorununu bu kadar iyi anlatabilen başka bir film daha cıkmadı henüz. Bu film zamanla kült filme dönüşecek bir film bene. Zannımca fanları da çoktur. Seyretmeyen varsa Diğerleri olarak nitelendirdiğimiz kişileri daha iyi anlayabilmek için izlemeleri gerktiğine inanıyoru.