1,8
Araf 2: Cin Bebek Doğuyor hakkında görüşlerin ?

8 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle oyunculuk doğal değildi. Iyi huylu hoca ve psikolog dışında tüm oyuncular birbirinden değişik oynuyorlardı. O arkada kuran okuyan iki kadın neydi allah aşkına... kiz yatalak degil 5 dk once yuruyordu neden kollarindan tutup yürüttünüz?O hocanın sumkurmeyle yutkunma arasında kalan okumaya çalışma çabaları neydi :) o kizin başka elbisesi mi yoktu ? Neden yalnızca esas kızın kocasının gözlerinin portlemesi dışında efekt yoktu ? O bulutlar da neyin nesiydi bir an tele tabiler gelecek zannettim :) gerçekten hikayenin sonu böylemi bitti ? Düşük bütçeli film kötü film demek değildir fakat gerçekten iyi değildi:(
7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Emek farklı birşeydir..Lakin bu film hayatımda izlediğim 1 numaralı amatörlüğün dibinde bir filmdi.Zamanımıza ben diğer seyirciler acıdık... Lütfen yönetmen o koltukta otururken ne yapmaktaydı sorarım kendisine.Ciddi anlamda berbattı...
11 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Kız arkadaşımla yılda ortalama 15 gün falan görüşüyoruz ve bunun 1 gününde sinemaya gidelim istedim. Oda beni kırmadı ve gidelim dediğimde filmler arasında bunu görünce dedim ki bunu izleyelim cin falan altımıza dolduralım o derece oluyor dedim. abi filme girdiğimiz dakikada olan olaylardan sonuna kadar toplam 12 kişi ile çekilmiş amatör demem tiyatro da demem abuk sabuk birşeydi. filmde kullanılan ekipman 1 drone kamera, anahtar, 2 paket billur tuz, 1 bebek arabası bit pazarından, bayan oyuncuya 2 adet kıyafet, kırmızı mum, kırmızı çamaşır ipi, 2 adet salatalık, zeytin, domates, sakatatçıdan 2 tane keçi kellesi, 1 beyin, biraz cama sürmeye şekerli yağlı su, ceptelefonu kameralı, cin sesi çıkaran saçma sapan bebekler, mska yazılacak kalem kağıt defter. Mükemmel bir film
5 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Sanki youtube için çekilen bir videonun önüne arkasina ara sahne koyup sinema filmi yapmış gibiler. Ayrıca yine film dediğime bakmayın filmin bir bütçesi olur, bununda var belki ama tahminimce 50 tl falan o da fragmanda da gördüğümüz bebek arabasıdır. Oyunculuk sıfır kurgu sıfır