4,4
Kapışma hakkında görüşlerin ?
29 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Bir sürü olay, karakter, drama ve kaliteli komediye sahip yüksek tempolu bir film Snatch. İngiliz suç sinemasının en iyi örneklerinden. Karışık kurgusuna rağmen 1 dakika boğmuyor ve mükemmel oyunculuklarla size nihai eğlence sunuyor.10/10
19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Şahane bir filmdir...
14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
karşınızda guy ritchie.feci bir film.tam bir yönetmen filmi.ritchieyi tanıyanlar zaten filmin ilk beş dakikasında kesinlikle snatchi onun çektiğini anlayabilir.müthiş bir kadro,çılgın bir kurgu,kafa diyaloglar.izlenmezse çok çok büyük bir hata yapılmış olur.tek tek tüm oyuncular efsane,her sahne tekrar tekrar başa sarılıp izlenebilecek türden.en sevdiğim yönetmenler arasında,kalite adamlar bunlar...filmi anlatmaya gerek yok,izlemek lazımidur durak bilmiyor ve göz açıp kapayana kadar bitiyor zaten,şahane.
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Dikkatli izlerseniz görebileceğiniz en eğlenceli filmlerin başında gelir.En kaliteli komedi filmlerinden daha fazla eğlenirsiniz.Nasılki Requiem For A Dreami hayatınızda bir kere bile olsa mutlaka izlemelisiniz,aynen bunuda hayatınızda bir kere bile olsa mutlaka izleyin..Muhteşem oyunculuk..
9 Haziran 2020 tarihinde eklendi
karakterleri anlamakta zorluk çekeceksiniz hiç umursamayın ve izlemeye devam edin harika bir film oyunculuklar anlatmaya gerek bile yok sadece izleyin BAŞYAPIT.
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aralıkla 4 kez izledim, her birinde yeni bir heyecan ve keyifle. Benim gözümde Kült Film işte budur.
6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmel. İnanın son birkaç aydır izlediğim ve izlerken sıkılmadığım ve hatta bazı sahnelerine kahkaha attığım tek film. Hele de 3 zenci tiplemesi mükemmel. Ancak bu denli bir kurgu ile film yapılır.10/10
23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk karşılaşmasında tek atıyor ya benı bitirdi o sahne (*_*)fılm süperdi...
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben öyle çok da farklı tarzlarda film izlemem.neyi izlediğim net ve açık olarak bellidir.buram buram hollywood kokan filmler.sanat filmlerinide nadir olarak,eğer üzerine çok yorum yapılırsa izlerim.o da ruh halime bağlı.snatch tüm bu söyledğim grupların dışında.pek brad pitt filmi izleme taraftarı bir insanda değilim ama snatch zannedersem birazcık kültleşmiş bir filmdi.ben de merak ettim,aldım izledim.gayet de hoşuma gitti.aslında çok beğendim.yani iyi bir filmdi.bir kere sıkılmadım,aaa bu da mı oynuyor gibi bir diyaloğa girişmedim.belki bir daha izlesem sıkılırım ama beğendim sonuçta.neyse.izleyin snatch'i.güzel film=)
31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri kolay izleyemezsiniz tam bir guy ritchie klasiği 10/10
12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden birisi. 4 5 defa izledim. Arada yine izliyorum. Kurgusu inanılmaz güzel. 10/10
9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesınlıkle on numara fılm .. guy ritchıe nın en saglam yapıtı .kendısını tekrar takrar ızlettırebılen bır fılm. kaçırmayın uzlursunuz ....:) ii seyırler ..
6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
inanılmaz bi senaryo inanılmaz kişilikler gerçekten çok güzel bir film adeta kapılıyosunuz filme ben bu filmin niye ses getirmediğini anlamıyorum izleyen hastası oluyor ama izlemeyen çok kişi tanıyorum hayret hakkaten..10/10
1 Mart 2009 tarihinde eklendi
gerilim kategorisine alınmış film.Filmde ne gibi bir gerginlik vardı 10 kez izlemiş birisi olarak anlayamadım.10/10
22 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
brad pitt'i o kadar sevmem aslında ama bu film hakkaten süper.çok eğlenceli bi film.Sonu zaten süper.izlemek lazım