brad pitte çingene rolünün yakışmış olması çok doğru. Fakat bu yalnız başına filmi iyi bir film yapmaya yetmemiş, alıştığımız sıradan vasat filmlerden bence. Hatta bazı yerlerinde ilginç saçmalıklar da var. Kurgusunun güzelliği için 6 puan verebilirim.
Snatch, Guy Ritchie'in yazıp yönettiği suç ve komedi türünde bir film. Guy Ritchie ismini daha önce Sherlock Holmes serisinde de duymuştuk. O seride çok iyi bir iş başarmış ve sinema severler nezdindeki popülaritesini arttırmıştı ve bu da sinema tutkunlarında yönetmenin biraz daha eski tarihli filmlerine de bakma merakı uyandırmış olabilir. Ben de Snatch'i bu şekilde izleyip keyif almış ''tayfadanım'' diyebilirim :) Filmin oyuncu kadrosuna bakarsanız çok ''ağır'' bir takımın bir arada olduğunu görürsünüz; Benicio Del Toro, Brad Pitt, Dennis Farina ve Jason Statham gibi. Film seyredilirken, görece çok da uzun olmayan süresi ve senaryo kurgusunun absürtlüğe gayet müsait olmasından dolayı çok eğlenceli bir hal alıyor. Anglosakson kültürüne biraz yakınsanız filmdeki diyalogların güldürücülüğünü görüp bütün eylemlerin sonucunun ''elmasa'' çıkmasıyla yaşanan olaylar silsilesine kahkahalarla eşlik edebilirsiniz.
Filmlerin puanlarına pek yorum yapmam ama bu filmin puanı gerçekten biraz fazla olmuş. Güzel, sürükleici bir aksiyon komedi. Kötü yanları yokmu. Bence biraz fazla hızlı ve yer yer biraz karmaşık. Zaman zaman filmi kaçırabiliyorsunuz. Ama beğendiğimi söylemeliyim.
anlayamadığım şey o kadar güzel film var 6 puan zor alıyor bazı filmler var düşük puan alması lazımken 8-9 puan alabiliyor örneğin bu film gibi abartılacak bir film değil sıradan macera komedi tarzı en fazla 7/10 puan alır...saygılar...
filmin ilk yarısı biraz sıkıcıydı ama ikinci yarıda film farklı bir kimliğe bürünüyor sanki ve kimi zaman gülme krizlerine sokuyor :)eğlenceli ve değişik filmlerden.ayrıca brad pitt,çingene rolü için birkaç hafta boyunca çingenelerle birlikte yaşamış..eğlenceli bir film tavsiye edebilirim izlemeyenlere
İzlenmesi gereken güzel bir film. Yanlız bu kadar yüksek puanı hak edeceğine inanmıyorum. Bundan çok daha iyi filmler var. Ben birinci filmi daha çok beğendim. (7/10)
iyi film, brad pitt, del toro var daha ne olsun ayrıca pitbul meraklılarına da bu filmi izlemlerini tavsiye ederim, ama yani çok da üst düzey bir film değil 7/10
Filmin müzikleri çok güzeldi. Brad Pitte daha fazla yer verilseydi daha zevkli hale gelebilirdi. Olayların ilerleyişinde kopukluklar vardı. Senaryo biraz daha güçlü olabilrdi. Bunlara rağmen Brad Pit ve Jason Stattham iyi iş çıkarmışlar. Her nekadar beni çok sarmasa da çoğunluğun beğendiği bir film. Görmenizde fayda var.