Ilknur K
1.244 değerlendirmeler
29 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konuyu saçma bir senaryo ile heba etmişler. Filmin başı klişelerle doluydu ama onu bile eline yüzüne bulaştırmışlar. Filmin akıcılığı yok, konuyu nereye bağlayacaklarını bilememişler, saçma sapan ilerledi. Gerçekten yönetmen de başarısızdı.
Turk yonetmelere tavsiyem bu tarz seneryolari Turk korku filmlerinde uygularlarsa en azindan film izlerken uyumaz kimse.Filme gelince klasik bir seneryo .
Hayatınızdan çalmak istediğiniz 2 saatiniz varsa buyurun gidin. Son seansa kaldığımız için kalan son filme girmiştik. O kadar köyüydü ki sırf bu eleştiriyi yapmak için giriş yaptım.
Asıl olaydan kopuk bir film yani sex olayı çok cinayet olayı azdı ve basitti Film sonu anlamsız bir şekilde bitti bir şeye bağlamadılar Kurgu zayıfdı ve basiti hemde baya
1 puan bile fazla bu filme sadece 6 oyuncu var ve o kadar saçma bir senaryosu var ki hikayesi yok, konusu yok ,korkunç değil,gerilim yok . Hiçkimseye tavsiye etmiyorum