Ayin
    Ayin hakkında görüşlerin ?

Selen K.
    Selen K.

14 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    İmdb ye olan güvenimi yerle bir eden film. An itibariyle imdb notu 8 olduğuna güvenip seyrettik. 2 saatim ziyan oldu, çok başarısız bir filmdi. Kesinlikle korku filmi beklemeyin, sonlara doğru kısa süre tedirgin eden bir kaç sahnesi var ama hiç biri korkunun doruk noktasına sizi çıkarmıyor, bu kesinlikle korku filmi olamaz. Filmin yüzde 75 i drama ve psikolojik analiz ağırlıklı - ağırlıklı olmaya çalışmış diyelim. Çünkü bence bu konuda da başarısız, filmdeki hiç kimsenin ruh halini anlamadım, kesinlikle onların ruh haline giremedim. Olay örgüsü havada kalmış, film gereksiz uzun olmasına rağmen yine de anlatmak istediği hikayeyi anlatamamış. Ve filmin sonunda çalan müzik - belki hayal kırıklığıyla geçen 2 saatten sonra hissettiğim duygular yüzünden böyle düşünüyorum - tam bir lise müsameresi sonu müziği
    Piramit
    Piramit

28 Eylül 2020 tarihinde eklendi
    Berbat bir film ve son, puanlara güvenmemek gerekiyormuş anlaşılan, puanı nasıl, neye göre almış acaba?
    Cigdem B.
    Cigdem B.

17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en saçma film, filmde bi şeytan kızın içine giriyor sonra oğlana geçiyor ailenin büyük babaannesi zaten ayinde başı çekiyor filan kesinlikle izlemeyin boşuna para verdim ya.
    Serhat Yavuz
    Serhat Yavuz

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü film ailecek sıkıntıdan uyuduk film boyunca artık bir yere bağlanacak diye diye bekledim saçma şekilde bir yere bağlanmadan bitti hayatımdan 2.30 saat boşuna gitti ona üzülüyorum :(
    merve gök
    merve gök

27 Aralık 2020 tarihinde eklendi
    Film başlarda sürükleyiciydi. Bütün film boyunca sonunun nasil bitecegini merakla bekledim. Sonuysa berbat! Kimseye önermiyorum. Hicbir mantigi ögretici dersi yok. Korkutucu düzgün bir sahne bile yok. Fragmanından çok ümitlenip 2 saatine yazık etmeyin.
    Tayfur Kavas
    Tayfur Kavas

6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Yıllardır izlemediğim gerilim,korku filmleri izlerim. Yerli ve yabancı ayırt etmem. Ama bu film aşırı yavaş, aşırı uzatılmış ve aşırı saçmaydı. Konu çok yanlış işlenmiş. Çok sıkıyor. Tamamen zaman kaybı. İyi yorumlara bakarak izlediğim filmde hayal kırıklığına uğradım. Film berbattı !!!
    Talha Yaman
    Talha Yaman

28 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    bok gibi film yapanın emeği geçenin analarına düdük çalarken çiğköfte yoğurayım leş gibi film herkes yapmasın şunu