beck31
1.383 değerlendirmeler
12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu kadarını beklemiyordum açıkçası, fazlasıyla tatmin oldum.Marilyn Monroe nun varoluşunu geçelim bunun haricindede bünyesinde çok ama çok artı bulunduran klasiklerden.Özellikle Jack Lemmon ve Tony Curtis in muhteşem oyunculukları, her sahnelerinde ciddi anlamda gülüyor ve eğleniyorsunuz, defalarca izlenilebilecek güzelliklerden.9/10
Some Like It Hot... işte komedi budur, zekice espriler, sulandırılmamış sahneler, kadın kılığındaki Tony Curtis ve Jack Lemmon..ve Marilyn Monroe... Marilyn’in buğulu sesiyle söylediği şarkılar, Curtis ve Lemmon’un kadın taklidi yaparkenki müthiş performansları.. hele Jack Lemmon o kadar iyiydi ki, bir ara karakterin aslında erkek olduğunu unutabilirsiniz, hatta kendisi de zaten unutuyor bi ara :)) bu filmden sonra Lemmon’a hayran olacaksınız eminim, benim gibi... ve işte o ünlü replik:’Nobody is Perfect..’ izleyin...
Çok ince espriler ve müthiş bir mizah anlayışı... Demek ki basitliğe kaçmadan, sululuk yapmadan, sadece zekayla da insanlar güldürülebilirmiş... Daha az önce seyrettim; film başlamadan önce bütün günün koşuşturması yüzünden beynim kazan gibiydi, film bittiğinde zihnim tamamen açılmıştı. Daha ne diyebilirim? Herkese kesinlikle öneriyorum...
Usta yönetmen Billy Wilder'ın bu unutulmaz klasikleri arasında bulunan Bazıları Sıcak Sever yönetmenin en iyi komedilerinden.Film hiçbir kalıba sıgmayan anlatım güçü ile zeki hareketli olay örgüsü ve cüretkâr sahneleriyle tam anlamıyla hedefi on ikiden vurmuş. Jack Lemmon,Tony Curtis ve Marilyn Monroe(ki en iyi performanslarından)nun nefis oyunculukları ile Wılder görsel tekniginin buluştugu tam bir klasik.Zaten taklit edilen yapısı ve mizah gücü klasik oluşunun farklı bir yansıması
Bir döneme damgasını vurmuş, birçok filme esin kaynağı olmuş film; her kesimin severek izleyebileceği nefis bir film.-bana aşık olamazsınız gerçek şu ki ben kadın değilim.Ben bir erkeğim.-hiçkimse kusursuz değildir:)