Kapalak Kızı
    Kapalak Kızı hakkında görüşlerin ?

Ugur
    Ugur

14 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar lütfen bu saçma filme gidip vakit ve para kaybetmeyin. Geç seansta bir tek bu film gösterimde olduğu için gittim, yarıya kadar zorla izleyip çıktım. Yine de siz bilirsiniz.
    Serkan O
    Serkan O

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Berbat bir film olmuş filmi seyredereken kamera çekiminden başım ağrıdı. Emek varmı derseniz şüpheli
    Tna A
    Tna A

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Filimin yarısında çıktık , olaya giremediler filmin yarısına kadar bekledik , youtube de kanal sahibi olan kişilerin filim çekmesi sonuç bu ? Emek var ama oyunculuk çok kötü.
    FATIH H
    FATIH H

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Ben hayatımda böyle kötü film görmedim, film de değil ortada prodüksiyon yokki. Tek prodüksiyon kapalak kızı efekti yapmaya çalışmışlar onu da Google playden basit bir program indirerek herkes yapar. Konu yok, oyunculuk yok oyuncuda yok ilginç yani. Kamera çekimleri berbat ötesi başım döndü. Yemin ediyorum onların adına ben utandım.
    Nick Alacak P
    Nick Alacak P

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Film övgü hak etmiyor maalesef Youtube videoları çok daha gerçekçi çok daha korkunç.Keşke üstün de biraz daha çalışılsaydı.
    be A
    be A

13 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Hayatimda izledigim en sacma en boktan film. Gerci buna film bile denmez hem para tuzagi hemde vakit kaybi aq. Flash TV oyunculuk amk
    film S
    film S

26 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Film güzel ama hiçbir sitede yok ama bunu can abiye sorucam hatta filmi alıcam arkadaşlar filmi siteye koyun allah rızası için.
    Berkay B.
    Berkay B.

7 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Büyük heyecanlarla galasına yer ayırttırdım can yavuz ve arifhan durmuşun egosu tavandı el uzatmamıza bile bir triple cevap verdi film deseniz tamamen amatör yarısı ormanda yarısı da köylülere kapalak kızı hakkında ne bildiklerini sormakla geçiyor buldukları evlerde hep bir şey oluyor çıkıyorlar sonu deseniz tamamen saçma youtube videolarındaki doğallıktan eser yok rol yaptıklarını çok belli etmişler gerçekten hayatımda ilk defa bir filmden nefret ettim hiç uğraşılmamış sanki filme bir görseniz saat kolladım bir çok kişi de zaten yarısında filmden çıktı bunu can yavuz da tahmin etmiş olacak ki film başlamadan önce işte amatörlükler olabilir hatalar olabilir kusura bakmayın dedi gerçekten hiç boşuna bu filme gitmeyin sıkılırsınız bunalırsınız aynı şey dönüp duruyor aynı youtubedaki gibi bir kameradan çekilmiş özetle gittiğime çok pişmanım o kadar büyük sanatçının filmi dururken böylesine saçma bir filme gittim mümkünse youtuberlar film çekmesin
    Sinededikodu
    Sinededikodu

25 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    SADECE SİNEMA KONUŞULAN, YORUMLAR YAPILAN, TAVSİYELER ALINIP VERİLEN BİR SİNEMA WHATSAPP GURUBU DÜŞÜNÜN. 2. YILIMIZI KUTLUYORUZ. 05522477170