Recep a
16 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Türk korku filmleri arasında bile bunun kadar kötü bir senaryoya rastlamamıştım spoiler: oyunculuk spoiler: acemice olabilir fakaspoiler: t filmde korku spoiler: atmosferi yok. fil]min ilk yarısı neredeysspoiler: e ta]mamı sıkıcı, köylülerle yaptığıspoiler: kapaklak kızı hakındaspoiler: röportaj dan ibaretspoiler: . korku veya gerilimspoiler: namına eser yok spoiler: ikincı yarısında spoiler: ,ormana gidiyorlar spoiler: ,ama neredeyse herspoiler: sahneyi önceden spoiler: tahminspoiler: etmek mümkünspoiler: filmi daha iyi göstebilmek için küçük spoiler: küçük ayrıntılar spoiler: ekleyipspoiler: bizim filmle uğraşmamızı dolayısıylaspoiler: bir anlam spoiler: yüklememizi istemişler fakat bu beni fazlasıyla sıktı. Film kapalak spoiler: kızının evinde spoiler: bitiyor (!) [spoiler][
güzel bir film olmuş can ve yapımı geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık hepsine tek tek teşekkür ederim. bu tarz çok fazla güzel filmimiz yok gayet güzel ve harika olmuş
Tek kelime ile rezalet bir film yani övülecek tek bir yanı dahi yok maalesef. Galada izledim ben filmi ve son ana kadar zor durdum diyebilirim. Filmin yarısı zaten yeri bulmakla geçiyor, bulunca da bağırıp kaçıyorlar.Bazı yerlerde görüntü bozuluyor ve buna rağmen ikinci kez çekme zahmetine girmeyip olduğu gibi koymuşlar.Hadi çekim hatalarını geçtim güzel bi hikaye de yok ortada. Yapmayın arkadaşım cebiniz para dolacak diye film sanatına saygısızlık etmeyin.
ben filime gitmeden puan veriyyorum çünkü fragmanı bile güzel beğenmeyenler novanın hayranı değildir yani korku merakları olanlar filimi zaten beğenir yani süper kusursuz filim .d
film güzeldi ama Kasabadaki mavi montlu çocuğa koptum Soru soruyorlar cevap vermeden gidiyo çok iyi dwqdqw Genel Olarak Çok İyi Nova prospek hayranıysanız Bu FİLME GİDİN DERİM
Hayatım da izlediğim en kötü film di ki buna film denmez bildiğiniz saçmalık oyunculuk yok senaryo yok konu zaten ne olduğu bellisiz bunu nasıl vizyona koymuşlar bilmiyorum ama 1 dakikanızı boşa harcamayın.