Bir yıldız verdim ama o bile çok dün izledim filmi 3 tane insan bir araya gelmiş bişeyler yapmaya çalışmış ama bir film bukadar berbat ve iğrenç olamaz youtubeye girin enes baturun videolarını izleyin yemin ederim çok daha zevk verir hem paranız cebinizde kalır hemde boşa zamanınız gitmiş gibi hissetmezsiniz 4 kişi verdiğimiz 64 tl ye yazık
Filmi izlemedim ama fragmanını izledim.Açıkası saçma bir korku filmi insanı ürkütecek,korkutucak bir tarafı yok.Çok fazla taklit ögesi var insanların olayı anlatmamak istememesi,kaçamak cevaplar vermesi Dabbe'de vardı.İzlenmeye değecek kalite de değil .
Ömrümde izlediğim film dahi diyemeyecegim bir film tecrübesi oldu. 3 arkadaş çok saçma bir video cekmisler. Biz de o saçma videoyu film diye izledik. Son lirasina kadar haram olsun dedigim bir video. Uzak durun. Sıkıcı. Saçma. Siz bilirsiniz ne diyim. Anlatılmaz yaşanır.
Rezildi şimdiye kadarki en kötü film youtube videosunu film diye koymuşlar ayrıca kurgu çakma oyunculuk berbat film abi o neydi abiiiiii ağğğğğ temasında ilerliyor hele sonu gülünç derecede saçma olmuş
Sakın gitmeyin. Vallahi billahi sıkıntıdan patlarsiniz filmi yarıda bıraktım ciktim. 26 lira verdim keşke 260 lira verseydim başka filme gitseydim. 3 tane çocuk youtuber saçma sapan youtube kısa filmi çeker gibi film çekmişler. Yazıklar olsun o filmi orda film diye oynatanlara. Yarın arayıp şikayet edicem zaten böyle saçma filmi oynattiklari için. Fragmanı izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Emek harcamislar yazıktır böyle yorum yapılmaz diyenler izleyin de gorün. Emek harcamamislar. Filmin bütçesi 5.000 TL galiba. Çünkü bitane iphone telefonla çekmişler bide bi kaç insanla röportaj yapmışlar. Mesele bu kardeşlerim. Sadece bir nedenden dolayı izlenebilir bi film. O da bu film bozuntusunu izledikten sonra diğer tüm filmler güzel gelebilir. Herkese iyi seyirler.
Can yavuzu bilmeyen insanlar burda boş boş yorum yapmış gidin adamı araştırın öyle adam akıllı yorum yapın film mükemmeldi arkadaşlar adamın formatına inanılmaz uygundu kesinlikle gidin
Daha amatörler bence gayet başarılıydı! Nova Prospekt seviyorsanız gitmenizi tavsiye ederim,sevmiyorsanız zaten eleştiri için bir sürü bahane bulunuyor..
Zamanınızı ve paranızı israf etmeyin.Film demek bile imkansız.Oyunculuk yok,görüntüler rezalet,senaryo yok.Hayatımda izlediğim en berbat ve saçma filmdi.
İyi bir film olmuş. Bu tip girişimci amatör gençlerin yolunu açmak yardımcı olmak lazım. İnanıyorum rumki ilerleyen zamanlarda daha farklı projelere imza atarlar.