Kapalak Kızı
    Kapalak Kızı hakkında görüşlerin ?

Esra B
    Esra B

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    İğrenç bir film zaman kaybı sakın gitmeyin. Bu 3 youtuber gidip doğa belgeseli çekselermiş en azından karadeniz bölgesini tanıtmış olurlardı🤮🤮🤮
    gozde s
    gozde s

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    32 yaşımdayım ve bu zamana kadar izlediğim en saçma sinema filmi olmuş oldu. Sinemada bu filme vereceğiniz parayı sokaktan geçen birine verseniz sizi daha iyi eğlendirir net 😁
    Supa F
    Supa F

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Film bence çok güzel ayrıca beğenmeyenlerin neden beğenmediğini anlamadım kamerayla çekerken kapalak kızı gelip ''Merhaba'' diyecek değil ya bence film gayet korkunç ve iyi. Başarılarınızın devamı'nı dilerim NOVA PROSPEKT
    elif c
    elif c

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    97 dakikanızı boşa harcamak için mükemmel bi film hem korkunç değil hem heyecanlı değil kesinlikle tavsiye etmiyorum
    Nisa G
    Nisa G

24 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Film desem film değil. Video desem video değil. Kameralar, çekimler berbattı. Fazla yapmacıktı. Ne bir korku ne bir aksiyon ne bir gerilim... Hiçbiri yoktu. Eğer izlemeyi çok isterseniz açıp youtube dan nova prospekt izleyin en azından paranız cebinizde kalır. Tavsiye etmiyorum
    Sertuğ T.
    Sertuğ T.

23 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Kapalak Kızı, Youtuberların film yapma furyasının son temsilcisi Kapalak Kızı Nova Prospekt adlı gizem, korku videoları çeken bir ekip tarafından kameraya alınıyor.90 lı yıllarda Giresunda yaşanan paranormal bir vakayı araştırma amacıyla bu bölgeye giden üç arkadaşı konu alıyor film. Film Nova Prospektin kendi kanalında çektiği Kapalak Kızı adlı serinin uzun metraja çekilmiş hali ve prodüksüyon açısından da aynı niteliklere sahip.Youtuberların normalde hep komedi sinemasına yöneldikleri furyada Nova Prospekt kendi temasıyla daha değişik bir şekilde ön plana çıkıyor. Türk Sinemasın da pek kullanılmayan Hollywodda ise Rec ve Blair Witch gibi filmlerde boy göstermiş found fooatge (buluntu film) üzerinden kurgulanıyor. Filmin ilk yarısı silik mizahi öğeler ve yerli halkla Kapalak Kızı vakasına yönelik yapılan ropörtajlarla geçiyor. Yerli Halktaki kişilerin oyunculuk deneyimleri bulunmamalarına rağmen fena iş çıkarmıyorlar özellikle otostopçu adam , çardakta oturan adam ve deli tiplemeleri iyi rol sergiliyorlar. 3 arkadaş filmi çekerken ne yazık ki uzun metraj bir film ciddiyetinde değil adeta bir youtube videosu ciddiyetinde davranıyorlar. Yaratmaya çalıştıkları ekip havası , karakterler çok yüzeysel ve neredeyse kimyaları yokmuşçasına karşımıza çıkıyor ve bu olayda filmin akıcılığını zedeliyor. Türk korku filmlerinin dini öğelere sırtını yasladığı furyada Kapalak Kızı da bu furyanın youtuber temsilcisi haline geliyor. İkinci yarıdaki tek iyi yön dini tarikat davudun mührü ,gibi yan öğeler oluyor. Dualar ederek ve çeşitli Jumpscarelar sunarak isimsiz mezarlardan, harabe evlerden geçerek süren 2. yarı filmin tüm amatörlüğünü gözler önüne seriyor ve korkutma çabası çok yersiz kalıyor. Efektler konusunda film çok kötü bir seviyede özellikle ruh tasviri için yaptıkları ucuz bütçeli duman efekti ve filmin başındaki yangın efektleri çok yapay duruyor. Filmin çok belirgin olmasa da güzel bir rap şarkısı olduğunu söylemek mümkün. spoiler: Filmin sonu Arifhan adlı karakterin kaybolmasıyla ucu açık bir sonla bitiyor. Bu konuda filmin az da olsa cesur davrandığını söylemek mümkün
    Kısacası Nova Prospekt çıktığı bu yolda inandırıcı sonuçlar veremese de bir çok youtuber filmi örneğine kıyasla daha izlenilebilir , katlanılabilir bir yapım ortaya koyuyor.
    Esra Bukre Y
    Esra Bukre Y

22 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Bir film bu kadar kötü olabilirdi berbat ötesi. 3 salak adamın macerası macera bile denmez verdiğiniz paraya yazık. Giriş var gelişme de ehh tamam. Sonuç ne bana anlatmak istedi bu film ???
    Dardona D
    Dardona D

22 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Berbat kesinlikle izlemeyin ...
    İgreeeeeeenc çok kötü bir film gerçekten zaman kaybı çok acemiler çok da saçma konusu ve çekimi spoiler:
    Emrah Y
    Emrah Y

21 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    3 kafadarın boş beleş yaptığı iş giriş var gelişme sonuç yok izlediğim en kötü en berbat film korku filmlerini sevdiğim için girdim en ufak zevk heycan vermedi
    Enes M
    Enes M

21 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Inanilmaz kotu bir filmdi hic korku sahnesi bile yok ve filmde 1milyon kez abi sözcüğü geçiyor. Zaten oynayanlar oyuncu da değil youtuber. Leş
    Ezgi K
    Ezgi K

20 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Sakın gitmeyin paranıza ve zamanınıza yazık😏iğrenç bir filmdi...çok amatörce...ne konu güzel nede oyunculuklar..tam bir fiyasko🙄🤮
    Merve Y
    Merve Y

20 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    3 kişiyi yoldan çevirip hadi gelin film çekelim demişler....😏 keşke ara sıra böö falan deseydiniz de verdiğimiz paraya değseydi. Bu film pişmanlıktır gitmeyin arkadaşlar😭😭😭
    Kadir V
    Kadir V

20 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Öncelikle emeklerinize saygı duyuyorum. Fakat film berbattı sadece konusmadan ibaretti. Ilk seansda cok sıkıldık bunu bir korku filmi olarak adlandirmaniz cok yanlış buna odev demeniz gerekirdi. Bixi bu konuda aydinlatsaydiniz eger bizde korku filmi olrak bu filme para verip vaktimizi oldurmezdik. Ilk seansda cikma geregi duydu cok skıcıydı lutfen boyle seyleri film diye koyamayin!!!!!!!!!!!
    Mim H
    Mim H

20 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Burada gelip iğrenç ötesi diye yazanlar olmuş, birincisi Nova Prospekt bir youtube kanalı ve kanalı yakından bilmediğiniz sürece böyle yorumlarla karşılaşmamız gayet normal. İkincisi ise Kapalak Kızı zaten Can ve Arifhan ın çektiği 2 3 videolu bir mesele ve daha çok araştırma isteği duyup biz takipçilerinin de desteği ve isteğiyle üzerine gidilen ve tam da Nova Prospekt e uygun bir sinema filmi. Pek de film sayılmaz zaten burada bunu bilmeden gelip buraya absürt yorum yazanlar var, iyi de siz zaten Nova Prospekt i bilseydiniz, bunları yazacak kadar konuya uzak kalmazdınız. Burada gelip yorum yazmayın o yüzden, saygım var evet görüşünüz bu ama bir konu varken ortaya hiç bir bilgi bilmeden atlamak gibi, o yüzden kimsenin görüşüne siz de saygısızlık edip iğrenç ötesi gibi hebele hübele yorum yapmayın siz de saygılı olun
    Bilalcan D
    Bilalcan D

20 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımdan 96dk çaldınız allah belanızı versin film çekmeyin. Hayatımdan 96dk çaldınız allah belanızı versin film çekmeyinHayatımdan 96dk çaldınız allah belanızı versin film çekmeyin