garrettie
26 Kasım 2004 tarihinde eklendi
jennifer lopez beklenmeyecek sekilde rolunu idare etmis ama sizofren rolu cok guzel canlandirilmis bence filmi guzel yapan oyunculardan cok arka plandaki kadro
ilginç ve etkileyici bir film. bir yorumda da belirtildiği gibi rahatsız edici sahneler var. ama sonuçta bir gerilim filmi o kadar da olur.. izlemeye değer.
Senaryosundan kaynaklanan etkileyici atmosferi ile iz bırakan bir çalışma. Merdivenlerde gezinen çocuğu unutamadım mesela. Lopez'in şüphesiz en iyi performansı, D'Onofrio'da oldukça iyi. Psikolojik-gerilim sevenler kaçırmasın...
tarsem'in hikaye baglaminda anlattiklarinda yeni birseyler yok, karsimizdaki bir seri- katil filmi sonucta. Ama klip yonetmenliginden geliyor olusu (bknz. REM- Losing My Religion), kendisini filmin her sahnesinde belli ediyor. Gorselligiyle unutulmayacak bir yapim, kimilerini rahatsiz edebilir yine de... (6/10)
Bu filmin senaryosunu yazan kişiyi düşündüğünüz zaman bu kadar psikopat birisini beyaz perdeye aktarabilmek için inanılmaz bir hayal gücüne sahip olunması gerektiğini fark edeceksiniz. Sadist birisini izlemek, işkence çekenleri görmek, cinsel arzuların değişik tatmin yollarını öğrenmek için birebir bir film. Ben seyretmenizi öneremem. Yinede yukarıda aktarılan bilgiler ışığında seyredenler olacaktır.
j-lo olmasaydı daha iyi olabilirdi.bi de r&b söylüyo ya öldüresim geliyo!neyse,görüntü ve renkler çok etkileyiciydi,hoş tatlar verdi.zaten yönetmen de klip yönetmeniymiş bi aralar;losing my religion klibini çekmiş.filmin bi sahnesindeki mekan klibin geçtiği mekana çok benziyor,dikkatli bakın!
bu film hakkında herkes konuşuyor ama herkesin kabul etmesi gereken bi şey var böyle filmleri cok az izliyoruz en azından bu açıdan bile unutulmayacak bi film
senaryo saçma.anlatımda iyi değil.tipik bruce wills in son zamanlarda çevirdiği filmlerden.kötü film değil ama iyide değil.jennifer lopez için izlenir genede...