Serinin tamamına kıyasladığımızda en iyi işi yaptıkları 2. Filmin havasını hala yakalayamadı. Konuya odaklanamıyorsunuz çünkü final sahnesine kadar kime neden birşeyler oluyor anlamsızca ilerliyor. Sürekli aksiyon ve korkutma efektleri içerisinde finale geliyorsunuz, finale gelindiğinde kimsenin birşey anlamayacağı hesap edilmiş olacak ki ikinci rolde oynayan abla karakteri anlatıyor bizlere sağolsun. Bence çok başarılı değil. Serinin 4. Filminde kötü olmasına rağmen konuyu finalde anlatmalarına gerek kalmıyordu ama bu filmde onu bile başaramamışlar.
Cidden siccin 5 tam bir fiyasko Filmin sabit bir konusu yok rastgele ilerliyor, Herkes sürekli değişik hayaller ve rüyalar görüyor Ve kimin niye öyle olduğu da belli değil Yemin ederim iyice abartıp saçmaladılar seriyi, Yaa kardeşim normal hikayeye göre yapınsanıza Ne bu sürekli kan değişik ve tuhaf şeyler orklara benzeyen cinler vs vs iyice saçmakadılar. Gerçekte şimdiye kadar bu kadar abartılı saçma bi olay yaşandığını sanmıyorum, Korku filmi diye bu milleti oynatoyosunuz. Aslında millette mal herkesin evde İnterneti pc si TV si var indirin filmi abi açın TV de izleyin böylece bi zararınız olmaz. Hal böyle olunca da bu yapımcılar için iyi bir ders olur ve akılları başlarına gelir...
Sanırım ilk defa bir film için yorum yapıcam Filmin yarısında çıktık çünkü konusu tam olarak anlaşılmıyor parça parça ve korkudan çok sinirim bozulup kahkaha attım çünkü gereksiz şekilde cam scare çıkıyor ve bize hitap etmesi fragmanını izleyip falan girin ne biliyim
Beklediğim gibi bir film değildi, ürkütücü sesler haricinde korkulacak birşey bulamadım görsel efektlerin sahiciliği yoktu. son on dakikaya kadar asla anlam veremedim en iyi tarafı merak uyandırmasıydı sanırım. Serinin en korkunç filmi kesinlikle değildi.
Normalde cin filmi izlediğimde bir hafta uyuyamazdım çok korkardım hiç etkilenmedim ev halkı mal çok tuhaf hareketler yapıyor çok komik güldüm ayrıca konu çok karışık bi bağlanmadı kopukluklar vardı sonu beklediğim gibi olmadı yinede emeği geçen herkese teşekkür ama hiç korkmadım etkilenmedim korkunç olması için bütün efektler kullanılmış her yol denenmiş buda çok yapmacık olmuş malesef