İzlemeye bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim.Koca sinemada tekmelenmeyen koltuk bırakmayan neredeyse tüm izleyenlerin kahkahalarını duyabildiğim yegane filmdir.Henüz dördü izlemedim ama diğer ikisine bakarak serinin en başarılı filminin bu olduğunu düşünüyorum.
serinin en iyisi,nickimin isim babası,yeri dolduralamıycak bir komedi fırtınası,david zucker ı severim ama bide bu filmle karşılaştıralım hele 4 ü,bir numara seride diğerleride iyi ama bu filmin yanında hiç 10/8
mel brooks ve Z.A.Z. ekolünden bu yana devam eden çok tutmuş filmlerin ti’ye alınış öyküsü bu filmdede çok tutumuştu milenyum’a matrak bi merhaba demiştik :D
şu okul koridorunda bişeyi tartışıyorlarda katil arkada pas pas yapıyorya kopardı gülmekten beni bide beraberar esrar içiyolar maskeli katilin surat ifadesi değişiyor sonunda rap yapıyor bide kesicemmm bicicemmm ... korkunç komediii güzelll :D
Bu filmi iğrenç olarak düşünen çizgi film izlemeli bence..Gerçekten korku filmlerini komedi filmlerine çeviriyor.Söz konusu korku filmlerini izlemeyenler için çok birşey ifade etmeyebilir.