oscar
14 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bir animasyon olmuş, tabi sadece belli yaş grubu için. Gerçekten eğlenceliydi. Ben izlerken baya güldüm. Film bence gayet eğlenceli ve komik. Bu arada filmde girdikleri oyunlar da güzeldi. Özelliklke araba yarışı oyunu. Sadece Türklerin anlaybileceği güzel espiriler de vardı. Filmi ailecek izleyin.
ben üye oldum ama izleyemiyorum ne yapmalıyım bir söyleyinde şurda iki film izleyim hiç bir şey izleyemiyorum bana söyleyin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Çook güzel Kdkdmepekejeoeke dmoenr nasılsın bir şey var mı diye soran bir olursa haber lütfen bu kriterlere dikkat ederek tekrar teşekkür ediyorum Sayın bakanım bu arada ben sana veririm merhaba 👋 merhaba nasılsın merhaba ve âilesinin ihtiyaçları için harcar merhaba ve sellem nasılsın nasılsın merhaba için ve daha fazla bilgi ℹ merhaba nasılsın bir gün hırsızlık suçundan yargılanıyormuş merhaba 👋 nasılsın
Cok iyi bir filmdi 10000000000 kere daha izlerim yani buda.muhtesem bir filmdi demekspoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler:
Bu filmi nerden izleye bilirim ben? Burda izleyemiyorum. İzledim 1 kere. Youtubede. Ama sonra ortadan kayb oldu. Nasıl ve nerden izleye bilirim? Neftlixden izleye bilirim. Ama onu anlamıyorum. Ücretsin denemeni nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Bilenler söyleye bilirmi? Ya nolur bana yardımcı olun. Ben bu filmi çok sevdim. Tekrar izlemek istiyorum. NOOOLLLUUUUR! Bi de korsanlar diyarı sineması var ya, onu çok izledim. Güzel filmdi. Telefonumun galerisinde var. Linkine tıklayıp bulmuşdum ve mobizen uygulamasıyla kayıta alıp izlemişdim. Bi de necatini youruber videoları da çok komik ayrıca. Onları da yükleyip izlemek oluyor. Hepsini ben izledim. Ama yani bana yardımcı olursanız oyun zamanı filmini izlemeye, o zaman paylaşırım nerden islemek oluyor korsanlar diyarı ve youtuber necatiyi. Yardım edjn ve karşılığını alın! Bilenler, yani telefonda sürekli izleyenler ve ya başkaları. Nolur yardımcı olun. Rica ediyorum. Lütfen... Lütfen.... Lütfen..... Öptüm! Keep! Bay!
Ben beyazperdeye kolaylıkla kaydoldum çok memnunum. Çok güzel , ilk filmimi izleyecem. Eleştiri olmazsa olmaz acaba uygulaması var mı ? Söylerseniz çok sevinirim.
Olm çook güzel lan bu film yani !!!👍👌🏻 kötü diyenleri anlamıyorum !!! Yahu yani ulan oğlum abi kanka yani olm adamlar yapmış uğraşmış lan oğlum ulaan !! Adamlar yapmış uğramış o kadar abicim !!!kötü diyenlere aldırmayın .ulan oğlum adamlar bakcak sizin salak salak yorumlarınızı okuyacak doğru sanacaklar aq!!! olum varya siz kötü diyenlere aldırmayın ulaan oğlum laan !!!!yani zaten zaten yani !!!aman netse yine herzaman ki gibi çok uzattım aq hadi by knk tmm slk çcklar sizi !!!