Olm çook güzel lan bu film yani !!!👍👌🏻 kötü diyenleri anlamıyorum !!! Yahu yani ulan oğlum abi kanka yani olm adamlar yapmış uğraşmış lan oğlum ulaan !! Adamlar yapmış uğramış o kadar abicim !!!kötü diyenlere aldırmayın .ulan oğlum adamlar bakcak sizin salak salak yorumlarınızı okuyacak doğru sanacaklar aq!!! olum varya siz kötü diyenlere aldırmayın ulaan oğlum laan !!!!yani zaten zaten yani !!!aman netse yine herzaman ki gibi çok uzattım aq hadi by knk tmm slk çcklar sizi !!!
Çok kaliteli bir animasyon olmuş, tabi sadece belli yaş grubu için. Gerçekten eğlenceliydi. Ben izlerken baya güldüm. Film bence gayet eğlenceli ve komik. Bu arada filmde girdikleri oyunlar da güzeldi. Özelliklke araba yarışı oyunu. Sadece Türklerin anlaybileceği güzel espiriler de vardı. Filmi ailecek izleyin.
ben üye oldum ama izleyemiyorum ne yapmalıyım bir söyleyinde şurda iki film izleyim hiç bir şey izleyemiyorum bana söyleyin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen