3,7
Kral Şakir Oyun Zamanı hakkında görüşlerin ?
4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
ahahaa film cok komikti ya cok hosuma gitti s s
23 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Olm çook güzel lan bu film yani !!! kötü diyenleri anlamıyorum !!! Yahu yani ulan oğlum abi kanka yani olm adamlar yapmış uğraşmış lan oğlum ulaan !! Adamlar yapmış uğramış o kadar abicim !!!kötü diyenlere aldırmayın .ulan oğlum adamlar bakcak sizin salak salak yorumlarınızı okuyacak doğru sanacaklar aq!!! olum varya siz kötü diyenlere aldırmayın ulaan oğlum laan !!!!yani zaten zaten yani !!!aman netse yine herzaman ki gibi çok uzattım aq hadi by knk tmm slk çcklar sizi !!!
14 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bir animasyon olmuş, tabi sadece belli yaş grubu için. Gerçekten eğlenceliydi. Ben izlerken baya güldüm. Film bence gayet eğlenceli ve komik. Bu arada filmde girdikleri oyunlar da güzeldi. Özelliklke araba yarışı oyunu. Sadece Türklerin anlaybileceği güzel espiriler de vardı. Filmi ailecek izleyin.
21 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film yok çok gürültülü ve kötü.Bu filme gireceğime televizyonda evlenme programının aynısını 8 defa izleyebilirim
4 Haziran 2018 tarihinde eklendi
ahahaha cok komikti yaa a
26 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Açılmadı ne yaparsam yapıyım açılmadı yani oyum 
10 Haziran 2020 tarihinde eklendi
çok kötü bir site izlenmiyorrrr
ahahah cok iyi ya a
15 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir sinema görmedim.Sanki çocuklar için yapılmamışda,marka reklamları görünsün diye yapılmış...Çok şaçma...Yeğenimi götürdüğüm için çok pişman oldum.Maşa ile Koca Ayı daha kaliteli.Kesinlikle tavsiye etmiyorum...!
28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Helal olsun çok guzel bu film i izlemeyi baya tavsiye ederim
Ne bekliyorsunuz hemen girin filme adamlar fil i baya il ama yamhssjjs
6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Ben beyazperdeye kolaylıkla kaydoldum çok memnunum. Çok güzel , ilk filmimi izleyecem. Eleştiri olmazsa olmaz acaba uygulaması var mı ? Söylerseniz çok sevinirim.
7 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Valla ben beğendim ama beğenmeyen perde olabilir yinede aile filmi yani güzel işte aman izleyen izlesin ya izleseyann izlesen ya banane ya of
2 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Cok iyi bir filmdi 10000000000 kere daha izlerim yani buda.muhtesem bir filmdi demek spoiler:
19 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film hekese tavsiye ederim 10numara 5yıldız büyük küçük dünyadaki herkes izleyebilir 7'den 70'e
21 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
3 bilet için 42 TL ödedim yarısına kadar zor bekledik. Para iadesi istiyorum o kadar kötü bir film.