Film senaryosunu çıkarıp oyuncuları da çıkarıp oyuncu senaryosunuda çıkarırsak filmin jenariği güzlel olmuş bu arada çok saçma bi film. 20 yaşındasın sanki dünyaya çok önemli bişey katmışsın gibi önüne gelen film yapıyo
çok ön yargıyla biraz da kardeşimin zoruyla gitmeme rağmen harika filmdi emek çok fakat amatör oyuncular gayet iyiyken profların yapmacık oynaması sıkıntı olabilir gerisi çok iyi
kendisini hiç izlemezdim ama arkadaşım zorunluluğunda izledim bence müthiş!!! de değildi berbat!! da deildi biraz bir iki oyuncuda acemilik vardı ama sonuçta daha yeniler diye olaya bakarsak film deki herşey tam dozunda yapılmış. youtube'da video izlemediğim halde gerçekten filmi beğendim, mesela diğer filmlere kasıt güzel mesajlar veriyor ,eğlenceli,küfür barındırmıyor,vb.... bu filmi kötü eleştirenlerin hepsi klavye delikanlısı diyebiliriz, çünkü onları oynatsak o filmde illaki sizde onlardan beter oynayacaksınız eminim, bende demiyorum ben muhteşem oynarım diye ama sizde (kötü eleştirenler) biraz kendinizi onların yerine koyun bir empati yapın derim,...
çok güzel herkez gitsin cidden bu filme kötü diyenler oluyor onlar halt etmiş böyle bir filme haksızlık etmekten başka bişey değil yolları açık olsun enes batur çok iyi bir iş çıkarmış bol gişeli olsun..
Cok guzel bir film olmus. Afferin sana Enes. Destek cikacaniza oglani kotuluyorsunuz yazik vallahi. Yardim edin ki buyusun. Elin gavuruna birsey diyemiyorsunuz ama.
İzlemedim ama arkadaslarim izledi guzel diyodu ve bu bizim için guzel bir sey dunyada boyle baska yapan yok bazi insanlar enes baturun cekemedikleri için 1 veriyorlar ve bu 1 hak etmiyor enes batur
Bence bazı insanların söylediği kadar kötü bir filim değildi. Eğlenceli ve güzel mesajları olan bir filimdi. Bu kadar kötü diye abartan insanlarda art niyet ararım.