Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
2,1

Tuna D.
Tuna D.

22 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum batuber lar
Kumsall D.
Kumsall D.

Gerçekten güzel bir filmdi . Enes batur
《BAYILDIM》 . Birçok filmden iyiydi . Gençlere çok uygun . Müzikleri çok çok güzeldi . Tek kelimeyle muhteşemmmm
Atiye Nur S.
Atiye Nur S.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Biraz acemi ama güzel film olmuş bence. Yaş kesimi biraz dar. Çocuklara hitap ediyor ama YouTube için güzel bir proje olmuş.
Fırat Tuna Ç.
Fırat Tuna Ç.

Güzel ve başarılı spoiler:
...,...jzjsjddjdnjshxjxshsudhdjsbdjdnchsndbdbfhbfbcgdgdbsbsbxhdhd
selin s.
selin s.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
buradan daha filmi izlememiş olan kişilere söylüyorum film kusursuz yani çok güzel hem eğitici hem öğretici ve bir yandan da çok eğlenceli herkesin gitmesini tavsiye ediyorum ve çok güzel bir film yaptıkları için '' ENES BATUR SUNGURTEKİN VE DİĞER TÜM ROL ARKADAŞLARINA MUHTEŞEM BİR FİLM OLDUĞU İÇİN TEBRİK EDİYORUM İLERLEMELERİNİ BEKLİYORUM ''
Umut Ö.
Umut Ö.

19 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Kıskamadan,adil bir şekilde oylama yapın. Mükemmel bir film olmuş inşallah başarılarınızın devamı gelir
Barkın K.
Barkın K.

20 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film bir insanın nerelere gelebileceğini nasıl basaracagini anlatir.Bu filme gidilmeli ve destek olunmalı.
İsmail C.
İsmail C.

21 Ocak 2018 tarihinde eklendi
kesinle izledigim en iyi filimdi azim mutluk calışmak bir yutubır böyle filimler başarbilmesi cok iyi ülkemiz icin örnek alabilcek bişey yokluktan varlıga gelme
Rıdvan A.
Rıdvan A.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
çok güzel bir film enes batur gibi ilk defa oyunculuk deneyimi olan bir adam efsane film yapmış herkese tavsiye ederim
sinema
1 ziyaretçi
23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Dunyada izledigim en guzel filmdiseni cok seviyorum Enes Batur ❤️❤️❤️ Seni Youtube basladigindan beri izliyorum ve izlemeye devam edicem. 珞❤️
Cemre G.
Cemre G.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
harika olmuş ünlü oyunculara taş atabilecek bir film tebrik ederim gerçekten bunu herkes yapamaz azim çalışma mutluluk
Kadir İ.
Kadir İ.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bence aşırı derecede güzel bir filmi izleyin süper enes batur ve tüm oyuncular çok güzel oynamıs bnc
DIY Kawaii S.
DIY Kawaii S.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi.Beğendim.Fragmanı izlemeden önce filmi Enes Batur’un videolarından oluşuyor zannetmiştim.Ancak öyle olmadı.Hikaye Enes Batur’un hayatı üzerineydi.Gitmenizi tavsiye ediyorum.
Nr K.
Nr K.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
6 milyon olan ailemiz bir iş daha başardı. Turkiyenın en büyük youtube kanaliyiz ve hep öyle olcaz evet çok kıskanan var ve hepte öyle olcaklar ve biz buna çok aliskiniz tek söz siz bizim gibi olamayacaksiniz...KISKANIN
Çigdem K.
Çigdem K.

28 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Oyunculukta doğal olarak biraz eksik kalmışlar ama verilmek istenen mesaj çok güzel gitmenizi tavsiye ederim