Çok nadir film beğenen ve Türk yapımı filmler hakkında ön yargısı olan biri olan tek söyleyeceğim bir şey var: Müslüm Filmi gerçekten harika. Oyuncu performansı çok iyi. Seçimler tam isabet olmuş. Duygular karşıya gayet güzel yansıtılmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.
HARİKA film tek kelimeyle çok beğendim duygu yüklü birfilm oyunculuk ve müzikler hepsi çok iyi 10/10 film olmuş keşke film müslüm baba yaşarken çekilseydi mekanı cennet olsun
Son zamanlarda çıkan en iyi biyografi filmi bence tabiki eksikleri çok şarkılar iyi seçilmemiş Müslüm babanın askerliği hic konu edilmemiş olması sonra tabutlarda bebek akbaş yazıyor çocuk iki yaşında ismi var ama bebek yazılmış bu gibi eksikliklere rağmen Müslüm baba gibi güzeldi.
Filmde yaşananlar bi çok insanın başından geçen olaylar. Bu tarz hayatlar dramlar çok var. Zaten özgün konu yoktur önemli olan yazarın onu işleyiş biçimidir. Film yüreğinize dokunacak kadar incelikte işlenmiş. Gözlerim doldu bazı sahnelerde. Ayrıca Timuçin de mükemmel oynamış ve söylemiş. Eksik yanları oyunculuk hatası elbette var ama devede kulak kalır.Bayıldım. Muhakkak izleyin.
Ne zamandır birilerinin sinema adına iyi birşeyler yapmasını bekliyordum. Ön yargılı idim ilk aklıma gelen arabesk sanatçısı ağabeyimizin her gün gündüz kuşağında kadın programlarında yayınlanan hayat hikayelerinden birini göreceğim olmuştu,bu film bana önce Müslüm Gürses'i çoğumuzun tanımadığını öğretti, sonrasında da bir hikayenin bu kadar iyi anlatılabileceğini gördüm. Timuçin Esen muhteşem bir oyunculuk çıkarmış, hadi yeni bir filmde rol alayım olayı kadar basit değil, belli ki çok emek harcamış, izlerken sanki karşımda gerçekten Müslüm Gürses varmış hissine kapıldım, şarkılar da harikaydı tadında bırakılmış, umarım bu tür yapıtların devamını da görürüz.