Resmen erkeklik gitti. Ağlaya ağlaya bir oldum. Çok güzel oyunculuk müzükler harika ve Müslüm baba özlettin kendini. O son sahnedeki müzik ve oyunculuk neydi öyle. Yemin ediyorum ölüp müslüm babanın yanına gidesim geldi.
abartılacak kadar müthiş bir film degil..eski türk filmlerine benziyor.baba lakabı nerden hala anlamış degilim..timuçin esen iyi bir oyuncu başarılı..hayatı deniyor filmde baba müzige karşı oysa hayatında babası saz çalıyor hatta sesinin babsına benzediği söleniyor.ne bilim işte bu diyecegim bir film degil.
Müslüm Gürses bir efsanedir. Efsaneye yakışır bir film olmuş. Ayrıca hiçbir başarının kan ve gözyaşı olmadan elde edilmediğini gösteren arşivlik bir film.
Filmden tek beklentim Müslüm Gürses'in nasıl Müslüm Baba olduğunu izlemekti.Çünkü adı üzerinde Müslüm Baba.Oysa filmde buna dair hiçbir şey yok.Babanın hayat hikayesini böyle gerçek kesit gibi izleyecek olsam belgeselden izlerdim.Filmden sonra hala şunu öğrenemedim :bu adama niye baba diyorlar?Ayrıca Muhterem Nur'u gerçekte ölesiye döverken filmde neden üstü kapalı geçilmiş onu da anlamadım.
Güzel ancak abartılacak kadar güzel bir film değil. Çok başarılı oyunculuklar da izleyemedik. Timuçin Esen'in böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım doğrusu. Müslüm Baba'ya özel olan şarkı söylerken sallanma hareketi de abartılmış diye düşünüyorum. Yine de şans verilmesi gereken bir film.
Çok beklentiyle gitmek yaramadı bana 10 uzerinden 7 timucin esenin sahnedeki hareketleri abartılı.Erkan can oyunculuğunu konuşturmuş.izlenir ama bi eşkiya bir eğreti gelin değilspoiler:
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 150 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Belki daha önce hiç müslüm babayı tanımamış olabilirsiniz ama bu filmi izlediğinizde küçüklüğünden başlayarak büyüklüğüne kadar bi insan bu kadar acı çekemez heralde ayrıca müslüm babamızıda rahmetle anıyoruz.