The Open House
    1,8
    The Open House hakkında görüşlerin ?

Beggybuggy
    Beggybuggy

7 Kasım 2020 tarihinde eklendi
    Filmin son yarım saatinde "ee olayı ne zaman çözümlemeye başlayacaklar" sorusuna başlayıp son dk sına kadar aynı soruyu sorduğum, film bittikten sonraki bi saatte de aynı soruya devam edip her yerden yorum okuyup algılamaya çalıştığım nadir filmlerden. Önce kendi algılama seviyenizi sorguladığınız sonra yorumları okuyunca içinizin rahat edeceği anları yaşattı film sağolsun.
    spoiler:

Bi film bu kadar kötü yapılamaz diyerek ben filmi şöyle yorumlamayı tercih ettim. Gerilim kategorisindeki birçok filmde işlenen itemlarin birçoğu var. Garip komşu, ücra bi yerde büyük ev, ses gelmeyen telefonlar, bodrum katı, kaybolan objeler, duş sahnesi, gece gelen araba,evden gelen sesler vb. Ama konu bir yere bağlanmıyor.
    Gerçekten de kimin katil olduğu önemli mi? Gerilim filmi izlemenin amacı gerilimi yaşamak değil miydi? Bunun için birçok gerilim itemı vardı, özne değildi önemli olan.
    Ben böyle yorumlamak istedim. Bu yüzden 3 verdim eğer buna benzer bi anlam yüklemeye çalışmadıysa yönetmen filme 0 puanı bile haketmez - puan eklenmesi gerekir puanlamaya.
    Ama aşağıdaki linkte filmi çok daha anlamlı açıklamışlar. Keşke filmden de bu biraz anlaşılsaydı. Bunu filmden anlamak çok zor.
    Ayrıca sanrım hiç bi filmi bu kadar irdelemedim. Film kendini bittikten sonra daha çok konuşturuyor. İyi veya kötü baya konuşturuyor :D
    Sergen Demirci
    Sergen Demirci

7 Kasım 2020 tarihinde eklendi
    allah belasını versin bu filmin çok iyidi ya korkudan donuma sıçtım harikaydi bravo netfix başarıların devamını dilerim(yazılanlar ironi)
    Ahmettkara012
    Ahmettkara012

9 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en sacma fılmler sıralamasında ılk 3 de yerını aldı katil kim neden insanları öldürdü ve ölen insanlar neden karsılık vermıyor adam cocugun bogazını sıkıyo cocuk sadece bagırıyo bırde sporcu olucak kadın desen Sırf gerılım Ve cıplaklık olsun dıye 100 deda dus alıyo cocugun kaslarındakı saclarında buzlanma okadar abartım buzullarda olması lazımdı ole sahneler olması için ve ayrıca bu filmin hıkayesını yazan yazar bukadarmı algın dar ınsan barı bır konu ıcınde öldürür herkesı öldüreceksende ceken yonetmen hıcmı sorgulamıyosun sahnelerın sacmalıgını oynuyan oyuncular sızde hıcmı bu ne sacma sey kardesım dıyıp karsı cıkmadınız tum herkes gercekten ınsanların algısıyla dalga gecer gıbı fılm yapmıslar netflıx sense yeter artk koydugun fılmlere dıkkat et arastır ona gore koy sacma sapan fılmler ızletme ınsanlara para verıyoruz barı karsılıgını ver yuzuklerım efendısını koyarsın hobıti koymazsın arrowu koyarsın the flashı koymazsın dızılerin son sezonlarını ınternetten ızletırsın bırde bole sacma sapan fılmler koyarsın uyelık yapmak kdae iptal etmekde kolay her neyse arkadaslar onerım kesınlıkle ızlemeyın zaman kaybı yasamak ıstemıyosanız ve bır onerım daha bır daha fılm ızlemeden once ımdb sıne bakıp ole ızleyın gercekten ımdb sı dusukse o fılmı ızlemeye gerek yok bircok ke bu hataya dusen bırısı olarak burdan uyarıyorum
    Caner Özer
    Caner Özer

8 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Ulan sırf kötü puan vermek için üye oldum siz düşünün hayatım da izlediğim en saçma film , yönetmen senin de m k ulan filmin sonu nerde a pzvnk boşu boşuna izledik soysuz ibne
    Göksel Göktürk
    Göksel Göktürk

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar hiç bir filmi yorumlara bakıp izlemem. Lakin bu filmi anlatmaya kelimeler yetmiyor. Hiçbir amacı yok. Finali yok. Katil kim neden öldürüyor amaç ne. Hiçbişey yok. Oyunculuk zaten 0. Filmin en iyi oynayıcısı kırmızı Nissan araba. Netflix sen film yapma.
    hazalocakk
    hazalocakk

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Hayatımda daha kötü bir film izlemedim,dikkat ederseniz "film" diyorum "korku filmi" demiyorum,sebebi kesinlikle bir korku filmi değildi hiç bir sahnesinde gerilmedim-korkmadım bunu izleyerek hayatımın hatasını yapmış olabilirim, keşke yapılan yorumlara bakarak izleseydim. 1 saat 34 dakika boyunca zor dayandım resmen her an bişey olmasını istedim ama olmadı çok bağlantısız bi filmdi kimseye önermiyorum.
    Cansu Uğurlu
    Cansu Uğurlu

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda netflixte tüm filmlerde "-ee peki şimdi ? " diye Kafamda milyon soruyla kalakaliyorum. Yine berbat demek o kadar az kaliyorki rezalet dicem yine için rahat etmeyecek
    Yuşa Sezgin
    Yuşa Sezgin

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Sizin yapacağınız filmmin tüküreyim. Böyle film olmaz olsun. Rezalet ötesi. Hayatımdan çaldığınız 1 buçuk saati geri verinnnn......
    Çağla Erdem
    Çağla Erdem

13 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Berbat otesi. spoiler: Filmin sonunda herkes ölüyor ne öldüren belli ne sebebi
    tamamen zaman kaybı. spoiler: Filmde marta diye bir kadin var kim oldugu ve neden filmde oldugu asla bilinmiyor
    sinema
    1 ziyaretçi
    3 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Film yeni bitti, duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum, hayatımın 1.30 saatini geri istiyorum netflix. Bu nedir nasıl bir filmdir, bööğğğjhh
    Hanife Öztürk
    Hanife Öztürk

19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Inanamiyirum sana netflixs birde o kadar güzel filmlerin var türkçe dublaj yapmamışsınız gitmiş birde bu berbat filme dublaj yapmışsınız. Kim o katıl derdi ne. Gitti zamanın gitti netfilixse verdiğim paralar gitti .
    Semra B
    Semra B

13 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Zaman kaybı bir film marka denen kadın kim evdeki adam kim emlakçı kim emlakçı yamağı kim ucu açık bir film Netflix yapmamalydın bunu 👎
    Ozge D
    Ozge D

4 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Igrenc otesi bir film. Filmin sonuna kadar neden ortada bir(den fazla) cinayet var diye aciklanacak diye bekledim. 1.30 saatim araya gitti igrenc otesi bir film. Sakin izlemeyin. Ben de bundan sonra film izlemeden once yorumlari okuyacagim. Cok pismanim cokkk. Netflixden beklenmeyecek bir rezillikk.
    B Cetinkaya83
    B Cetinkaya83

13 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Filmin sonunda yapımcı dahil tüm oyunculara ve bu filmi neden izledim diye kendime fena halde sövdüm...!!! Bu filmi yapan şahsın ciddi sıkıntıları varmış! İzleyip zamanınızı boşa harcamayın!
    Nigar O
    Nigar O

31 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
    Berbat bir film, izleyip zamanınızı boşa harcamayın. Filmin sonu yok, bos boş gerilim ve ölüm var. Sebeb sonuç olmadığı için izlemek çöpe eşit oluyor.