3,3
Direniş Karatay hakkında görüşlerin ?
14 Mart 2018 tarihinde eklendi
demek” hollywood filimleriyle karşılaştırmayın demek aslında, Karşılaştırmayın Burası türkiye ve bu bizim tarihimizi, kültürümüzü, coğrafyamızı, savaşlarımızı, inançımızı ANLATMAYA ÇALIŞAN bir filim, anlatırken eksikler olabilir ama inanın yabancı bir yapımcı ülkemize gelip, tarihi bir belge niteliğinde, gelecek nesillere birşeyler bırakalımdeyecektr’ bunu yine dünyaya biz duyuricaz, inş
Karatay ünv teşekkürederim, izleyin ve destek olun, eleştirin ama yapıcı olun.
Sağlıcakla kalın
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
geçmişimizi bilip geleceğimize yön vermek için tarihimizle ilgili güzel filmlerin çekilmesi gerek , Direniş Karataya büyük beklentilerle gittim beklentimin yarısını karşıladı doğrusu Kösedağ Savaşı sahneleri gerçekten çok kaliteliydi , filmin ikinci yarısı kopuk kopuk ve finali hiç beklemediğim şekilde bir anda kesildi , özetle güzel film ama daha iyi olabilirdi finali
11 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tarihimiz açısından konu çok güzel ve önemli fakat yeterince çalışmamışlar. Filmde teknik hatalar ve teknik mantığı hatası var, örnek veriyorum bütün ömrünü orduda geçirmiş bir asker kolları ve kasları çok kalın ve güçlü olmalı halbuki filmdeki askerlerin kolları kız kolu gibi. Diriliş Ertuğrul dizisindeki savaş ve kılıç teknikleri bu filmdekilere göre çok daha gelişmiş ve kaliteli. Makyaj hatası var. Müziği çok zayıf. Sonunu da iyi bağlamamışlar. Bu tür hatalardan dolayı Holywood gibi dünyaya film satamıyoruz. Daha çok çalışmamız gerek çok gelişmemiz gerek. Sonuç olarak da bu film bir Türk yapımı gidip izlemenizi tavsiye ederim fakat beklentiniz büyük olmasın.