Öncelikle ilk film kadar olmasada çok güzel bi iş çıkarmışlar özellikle kıvancın oyunculuğu filmin üstüne çıkmış som 2 3 yıl içindeki en iyi turk komedi filmlerinin 1. Sirasinda yer alir
istanbul çekimleri ve aksiyon sahneleri bile 3 yıldız yapar . Tabi ilk filmden izler taşıdığı için birçok aşina sahneler olması beklentiyi bir tık aşağıya çekmiş senaryo biraz daha derinleşebilirdi. Yinede araya serpiştirlen espriler ve drone çekimleri ve akdiyon sahneleri ile ben sıkılmadan izledim.
Kesinlikle vasat bir film o kadar iyi oyuncu kadrosuyla ancak bu kadar kötü bir film ortaya konulabılırdı.Gıttıgıme pişman olduğum tek film diyebilirim.Reklam arasında çıkmayı düşündüm gerçekten.:(
Filmi bugün izledim gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem hemen uzaklaşın yılmaz erdoğana hiç yakıştıramadım bu filmi o kadar geniş ve kaliteli kadroya böyle berbat bir film ilk filmin yanından geçmiyor sırf film yapmak için yapmış yazık yani cidden yazık bu kadar değerli oyuncuyla böyle bir berbat bir film KIVANÇ TATLITUĞ sahneleri güzeldi çok iyi bir oyuncu oldu .onuda belirtmek isterim saygılar ..
Öncelikle ilk filmin yerini tutmadığı beyanı ile başlayıp filmi alkışlama kısmına geçeyim. Kadro çok geniş tutulmuş. Oyunculuklar fena değil. Özellikle Saruhan rolündeki Kıvanç Tatlıtuğ'u tebrik ederim. Zerre hazzetmediğim bir kişilik olmasına rağmen profesyonel bir oyunculuk sergilemiş. Pokemon rolündeki Ersin'in rolü keşke biraz daha geniş tutulsaydı. Film rahmetli Erdal Tosun'un anısına atfedilmiş. Zaten grafitisini duvarda görünce bayağı bir hüzünlendim. Ekin Türkmen maalesef geniş kadro uğruna kurban edilmiş. Hiç oynamasaydı daha iyiydi. Film eğlenceli. Çok büyük bir beklenti içine girmeden izleyip keyfini çıkarın. İyi seyirler.
Filmin herkese göre beğeni oranı fakedebilir ,ancak yerden yere vurmak nedir?Ayıptır,emeğe biraz saygı,hayatında bir kez empati yapmamış,film hafızasın da ortalama 20 film olan klavye şövalyeleri döktürüyor..Film dinamik ,eğlenceli olmuş.Yılmaz Erdoğan'ı çok özlemişiz.