Organize İşler Sazan Sarmalı
    3,1
    Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında görüşlerin ?

Gamze K
    Gamze K

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Senaryosu havada kalmıș olaylarla dolu her șey yarımdı. Bunca yılını sinemaya vermiș birinin yazacağı bir senaryo olarak çok basit olmuș. Izlerken en çok sıkıldığım filmdi. Araya takip sahnesi koyması birazda olsa uykumu açtı. O kadar emeğe yazık olmuș.
    HAKAN T
    HAKAN T

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    İlkine göre çok vasat. Büyük beklenti ile gidip büyük hayal kırıklığı yaşattı. Zaman ve para kaybı..
    Sezgin Y
    Sezgin Y

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    film dozunda gayet. bize komediyi, aksiyonu ve birazda ailevi sorunları harmanlayıp sunulmuş. Tabi ki de bazı bölümleri filmin hızını yavaşlatacak ki sonrasındaki asıl konuları daha eğlenceli kılsın
    Bilal ö.
    Bilal ö.

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Bu filmi para verip izleyeceğinize herhangibir tv dizisini izleyin bence. Çok vasat durağan ve yavan olmuş.
    Ömer S
    Ömer S

15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Benim için aşırı zaman kaybıydı o oyunculara bu film çok. Gereksiz kaçmış o kadar usta oyuncular sırf film olsun diye yazılmış oynanmış
    Murathan
    Murathan

14 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Mükemmel Bir Devam Filmi .. Erdal Tosun Anılması İyi Düşünülmuş Bir Detay Olmuş :) Filmin İlk Yarısı Biraz Duygusal Olsada İkinci Yarısı Aksiyon Bakımından Oldukça Sürükleyici Film Türkiye Komedisi İçin Standart'ın Üzerinde Olmuş Esprileri Güldürüyor 😊 Dolu Dolu Bir 2 saat Sunuyor :) 👏👍👍 Düğün Sahnesi Daha İyi Olabilirdi Ama Film Mükemmeldi Yılmaz Erdoğan Yapmış Yine 😊
    Yigit G
    Yigit G

14 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    O kadar merakla beklendi ki...bence tam bir fiyasko.Yılmaz Erdoğan artık jübile yapmalı.hiçbir duyguyu filme yansıyamamış.
    Ismail Y.
    Ismail Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Film gayet güzel... Bazı arkadaşlar bu filmin neyini beğenmemiş gerçekten anlamış değilim. Ne bekliyorlar acaba sürekli gülmek mi?
    oruc-apaydin
    oruc-apaydin

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Film vasat,küfür,kafir.İyiki Kıvanç var.Kadro çok acemi.Oyunculukları hiç beğenmedim.Gülmeye gittim.Gülmedim.
    Tuncay G
    Tuncay G

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Film harika, yarın ikinci defa seyretmeye gideceğim. Gülmekten bazı sahnelerini kaçırdım. Mutlaka seyredin, pişman olmazsınız.
    Gökhan A.
    Gökhan A.

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Beklentimi karşilamadi. Yer yer komik ama büyük beklenti içinde gitmeyin. O paraya yaziik. Vasat komedi
    arda e
    arda e

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Film eğlenceli izlenebilir hoş bir komedi .. olumsuz yazanlara bakmayın onlar recep ivedikçi seyirci ,sürekli soytarılık isteyenler.. Film kaliteli Kıvanç oyunculukta 2 tık yukarı sıçramış.. izleyin
    Murat A
    Murat A

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Bence olmuş. Komedi filmi diye giden beklediğini bulamayabilir çünkü bu Gora gibi Hababam Sınıfı gibi bir komedi filmi değil. Bu film içinde kara mizah barındıran duygusal bir macera filmi. İlki de öyleydi. Ben bu filmi ikincisinden daha güzel buldum. Devamının gelmesi dileğiyle.
    Ramazan M
    Ramazan M

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    Türkiye'nin bütün komedi ustalarının oynadığı bir filmde salonda sadece küfür edilen sahnelerde gülündü . Tavsiye etmem olmamış. Çıkışta paramı geri istedim vermediler . 😁
    ismail B
    ismail B

11 Şubat 2019 tarihinde eklendi
    İşler dolayısıyla bir süredir sinemaya gitmemiştim. Gerçekten gözlerimden yaşların geldiği oldukça eğlenceli bir filmdi. Herkesin eline emeğine sağlık oyunculuklar da bi harikaydı senaryo da...