Bizim Köyün Şarkısı
3,4

Ayşegül D.
Ayşegül D.

8 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Şu zamana kadar gittiğim en güzel sinema filmiydi. Küçük çocukların bu kadar güzel iş çıkaracağını tahmin bile etmiyordum iyi ki gitmişim iyi ki izlemisim filmi. Filmde emeğini geçen herkesten özellikle oyunculardan allah razı olsun. Ben kolay kolay bir filmde ağlayan insan değildim ama filmin sonunda aglattin beni be Çınar ♡♡♡♡♡♡♡
Hüseyin D.
Hüseyin D.

15 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film olmuş bir yetişkin olarak cok etkilendim. Filme 2 yetişkin gittik sonra torunumla herkez mutlu oldu. Başarılar dilerim . Bütür filmler her yaş grubu çocukların ve yetişkinlerin izleyebilirsiniz.
Asli A.
Asli A.

21 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Dram ve komedinin, çok başarılı bir görseli. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle izlenmeli. Tüm ekibi tebrik ediyorum.
Alparslan A.
Alparslan A.

5 Eylül 2018 tarihinde eklendi
izledikçe izlettiren bir film on olmuştur çocuklar devamlı izliyor tek seferde değilde birkaç sefer izleyince sevdiren bir film olmus
Ünzile Altıntaş
Ünzile Altıntaş

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bayıldımmm çok güzel kesinlikle hem güldürdü hem duygulandırdı çocuk olasım geliyor yeniden her yaş grubuna uygun ve muğla halkını da çok güzel gösterimisler
Gozdagisena
Gozdagisena

19 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.HGFGHJJJJJGGHGFGHGGBUGBJHGHJYGBJTFFTYJKUBNVFFDDXCFRDFHHHHGGJHGGGGGGGGGGHHJİYHJKUJJJJJ
Yusuf Sadasdas
Yusuf Sadasdas

26 Kasım 2020 tarihinde eklendi
eleştirim yok puanım 10 ............................................................................................................................................................................
yusuf kaan sadan
yusuf kaan sadan

13 Ocak 2021 tarihinde eklendi
film yok allahın belaları
hef7t56udsı rödfs8ozchpojhvgfvhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggksgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggyks
Sevda Kurt Selçuk
Sevda Kurt Selçuk

5 Mart 2021 tarihinde eklendi
İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?
ümit B.
ümit B.

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Küçük acemilikler olsada özellikle çocuklar için keyifli duygusal bir filmdi. Hem güldük hem duygulandık.
İrem B.
İrem B.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu, kurgusu, oyunculuklar çok güzel. Sinema dünyasına bu film örnek anlamında bir mesaj olsun isterim.
Mustafacan K
Mustafacan K

21 Mart 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
efsaneeeeee bu kadar iyi bi filim olama ama feagman warr sade sanirim hwjsgduuejsjshshshshhsjsjsjsjs
Ege L
Ege L

7 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Tek kelime ile muhteşem bir film. Sadece Çocuk filmi değil büyükler içinde çok keyifli güzel bir film
Kaan Soylu
Kaan Soylu

19 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
......................gfxgstsysysydysysyshzhajsjdhshwhdjdjhrjwjsjdhehehhfhrjrjdjfgdhwidifu
zeynepp mehmedova
zeynepp mehmedova

15 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Izlemek istiyorum.............................................................. ...... .....