Bizim Köyün Şarkısı
3,4
Bizim Köyün Şarkısı hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
Ilknur K

24 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Kızım için gittim izledim. Öyle güldür güldür show izleyen biride değilim. O yüzden ön yargısız gittim filme. Ve çok beğendim. Komedi ve dramı çok yerinde ve güzel harmanlamışlar. Arkadaşlık ve dostluk çok güzel anlatılıyor. Küçücük çocuklar büyüklerden daha güzel iş çıkarmış desem yerinde olur.
isimsiz
isimsiz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

22 Eylül 2020 tarihinde eklendi
filim bire acırmıyo poan 0 yetkileler bana yardım eder bu filim izrelsem poan 5 olcak discord:noktalı vurus
#1963
Asli A.
Asli A.

21 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Dram ve komedinin, çok başarılı bir görseli. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Kesinlikle izlenmeli. Tüm ekibi tebrik ediyorum.
bunyamin29
bunyamin29

15 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Güldüy Güldüy ekibinin yaptığı filmi merakla bekliyorduk vizyona girer girmez izledik.Güzel bir film olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar güzel olduğunu tahmin edemedim.Hikayesi ile güldüren ağlatan ailecek izlenecek güzel bir film olmuş.Ben özellikle şimdi ismini unuttum küçük amca rolünü oynayan ufaklığa çok güldüm gerçekten güzel bir yetenek eğer hala izlemeyen varsa gidin ve muhakkak izleyin..
Ankarali0606
Ankarali0606

4 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzel olmuş arkadaşlık teması çok güzel işlenmiş günümüzde böyle arkadaşlıkların çok kalmadığını dayanışma ruhunun az olduğunu düşünürsek bu açıdan güzel bir film öte yandan filmde köy ortamı olması teknoloji'den uzak bir ortamda mutlu olan çocukları görmek güzel bir mesaj olmuş ayrıca da güldürücü sahneler vardı ve bazı çocuk oyuncular çok yetenekli gerçekten filmi 5/5 verirdim ama o iticie sürekli bilezik/bilenzik diyen karakter yüzünden 4/5 veriyorum
Mustafa Ç.
Mustafa Ç.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
İzledim güzel bir film. Film tamamıyla çocuklar üzerinden yürüyor, ayrıca bu aralar nedense hep çocuk üzerinden yürüyor bu sinema filmleri. Filmi izlerken bazı eksik yerler gördük ama yinede fena değil.
Mahir Y.
Mahir Y.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Ne diyelim aylık kart olunca her filme giriyoruz. Bu filmi de izledim biraz çocuklar üzerine bir film olmuş ama kötü değil.
Ahmet S.
Ahmet S.

31 Mart 2018 tarihinde eklendi
Arkadaşlar flime gidenler için aciklama yapayım fragmanı beni çok hecanlamdırdı guldur güldür ekibinden bu kadar rezalet bir flim beklemiyordum verdigim parayla kaldım resmen vakit kaybı flimin ilk 20 dakikdasına bile dayanamadim çıktım ben sanada acıklaamk istedim sizlere gidersenez paranızı yırmış olursunuz
İrem B.
İrem B.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu, kurgusu, oyunculuklar çok güzel. Sinema dünyasına bu film örnek anlamında bir mesaj olsun isterim.
Alparslan A.
Alparslan A.

5 Eylül 2018 tarihinde eklendi
izledikçe izlettiren bir film on olmuştur çocuklar devamlı izliyor tek seferde değilde birkaç sefer izleyince sevdiren bir film olmus
Talip D.
Talip D.

4 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Merhaba,oğlumu götürdüğüm ilk filmdi ve gayet güzeldi.filmi bulmak için çok uğraştık ne yazıkki.sinemalar tarafından tercih edilmemesine çok şaşırdım.ama tavsiye ederim mutlaka görülmesi gereken mükemmel bir film olmuş.emeği geçenlere, özellikle ufaklıklara çok teşekkür ederim.
Ege L
Ege L

7 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Tek kelime ile muhteşem bir film. Sadece Çocuk filmi değil büyükler içinde çok keyifli güzel bir film
Kaan Soylu
Kaan Soylu

19 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
👋👋👋👋👋👋👋👋👋......................gfxgstsysysydysysyshzhajsjdhshwhdjdjhrjwjsjdhehehhfhrjrjdjfgdhwidifu
Merve Nur Demirhan
Merve Nur Demirhan

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film in sadece fragmanı var çok saçma biz niçin geldik buraya ya iki film izlemek için geldik fragmanı biz ne yapalım
yusuf topcu
yusuf topcu

30 Eylül 2020 tarihinde eklendi
fılmı acılan varmı puzn sıfır 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000