Ilknur K
1.243 değerlendirmeler
24 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Kızım için gittim izledim. Öyle güldür güldür show izleyen biride değilim. O yüzden ön yargısız gittim filme. Ve çok beğendim. Komedi ve dramı çok yerinde ve güzel harmanlamışlar. Arkadaşlık ve dostluk çok güzel anlatılıyor. Küçücük çocuklar büyüklerden daha güzel iş çıkarmış desem yerinde olur.
Güldüy Güldüy ekibinin yaptığı filmi merakla bekliyorduk vizyona girer girmez izledik.Güzel bir film olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar güzel olduğunu tahmin edemedim.Hikayesi ile güldüren ağlatan ailecek izlenecek güzel bir film olmuş.Ben özellikle şimdi ismini unuttum küçük amca rolünü oynayan ufaklığa çok güldüm gerçekten güzel bir yetenek eğer hala izlemeyen varsa gidin ve muhakkak izleyin..
Film gerçekten güzel olmuş arkadaşlık teması çok güzel işlenmiş günümüzde böyle arkadaşlıkların çok kalmadığını dayanışma ruhunun az olduğunu düşünürsek bu açıdan güzel bir film öte yandan filmde köy ortamı olması teknoloji'den uzak bir ortamda mutlu olan çocukları görmek güzel bir mesaj olmuş ayrıca da güldürücü sahneler vardı ve bazı çocuk oyuncular çok yetenekli gerçekten filmi 5/5 verirdim ama o iticie sürekli bilezik/bilenzik diyen karakter yüzünden 4/5 veriyorum
İzledim güzel bir film. Film tamamıyla çocuklar üzerinden yürüyor, ayrıca bu aralar nedense hep çocuk üzerinden yürüyor bu sinema filmleri. Filmi izlerken bazı eksik yerler gördük ama yinede fena değil.
Arkadaşlar flime gidenler için aciklama yapayım fragmanı beni çok hecanlamdırdı guldur güldür ekibinden bu kadar rezalet bir flim beklemiyordum verdigim parayla kaldım resmen vakit kaybı flimin ilk 20 dakikdasına bile dayanamadim çıktım ben sanada acıklaamk istedim sizlere gidersenez paranızı yırmış olursunuz
Merhaba,oğlumu götürdüğüm ilk filmdi ve gayet güzeldi.filmi bulmak için çok uğraştık ne yazıkki.sinemalar tarafından tercih edilmemesine çok şaşırdım.ama tavsiye ederim mutlaka görülmesi gereken mükemmel bir film olmuş.emeği geçenlere, özellikle ufaklıklara çok teşekkür ederim.
İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?