Rezil. Leş bir film. Tamam gerçek hayat, oyunculuk adına eğitimi olmayan insanlar vs her şeye tamam ama hani nerede duygu? Yok öyle bir şey. Verdiğimiz paraya yazık elimizle hayır yapsak daha makbul. Bu siteye ilk kez bu kadar berbat film izlediğimi söylemek için üye oldum daha ne diyeyim gitmeyin zerre kaybınız olmaz. Üstelik tarikatla ilgilidir vs şeklinde yorum yapmışlar öyleyse daha çok yazık.
Gerçek bir hikayenin anlatıldığı gerçek mülteci çocukların yer aldığı gelirinin bağışlanacağı güzel bir film.Filmde baştan sona bir konu bütünlüğü sağlanmamış ama gerçek hikayenin olması amacının yardım olması bizim için daha önemliydi.O çocuklar bir dram yaşıyor ve bunu beyazperdeye taşıyan herkese teşekkürler.
Biletten kazanılan kazanç yetimlere gidecekmiş. Fakat film berbat ötesi berbat. Hayır için bileti alın ama sakın sinemaya gidip 1.5 saatinizi çöpe atmayın..
Yetimler ve mülteciler için ben ne yapabilirim diye insana kendini sorgulatan, etkileyici, belgesel tadında bir film. Kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.
Her kitleye hitap eden, hayatımıza etkisi olabilecek, dersler çıkarılabilecek bir film. Filme giderken çocuklarınızı, kardeşinizi filme götürmekte fayda var.
Son yıllarda en gerçekçi ve doğal izlediğim bir film. Gerçek yaşam, oynayanlar olayları yaşayanlar. Genel olarak film kareleri gözüme kulağıma değil yüreğime dokundu.
Ailecek izleyebiileceğiniz bu filmde dünya çocuklarına yapılan zulmünü yüreklerde yankı bulması amaçlanıyor. Evet savaşın en masumları yine başrolde. Bir kez daha dünyaya objektif olarak seslenen film ,izlemeniz gereken bir yapıt.
Tarikat gücünüzü gişe yapmak için kullanıyorsunuz. Fetö de sinemaya el atmıştı sora Menzil tarikatına gelmiş demekki! Üstelik filmin sermayesini Şeyh oğlu onca Holding Şirketleri olmasına rağmen İzinsiz milletşn bağış paralarından Beşir Derneğinden kuşlanmış. Biletleri de bağış altında satıyor bir kişi onlrca bilet alıyor ama kimse demiyor Cinemaxximum da kalacak paranın çoğu..