Can Feda
    3,4
    Can Feda hakkında görüşlerin ?

Kadriye Ö.
    Kadriye Ö.

8 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Kesinlikle başarılı bir film. Önyargılı gitmeme rağmen beklediğimin çok üstündeydi. Değinilen olay örgüsü hele ki içinde bulunduğumuz zamanda insanı etkiliyor.
    Galipcann G.
    Galipcann G.

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Özçivit aşk filimlerine devam et bu yakışmıyor senaryo berbat kurgu berbat asker diyorlar herkes sakallı bıyıklı ilk yarı bitmeden çıktık börü dizi olmasına rağmen bunun 100 katı daha iyi boşuna para vermeyin
    Ela K.
    Ela K.

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Her şeyiyle muhteşem ötesi bir filmdi.Benim puanım 10/10 oldu.Gerçekten her sahnesi her dakikası özenerek tasarlanmış.Filmi izlerken sanki oradaki benmişim gibi izledim.Gözyaşlarına sonuna kadar boğan bir filmdi.Gerçek bir film anlayışı olan herkesin bu fimi severek izleyeceğini düşünüyorum.Herkesin gitmesini dilerim Özellikle türk olan herkesin!!
    bahadır s.
    bahadır s.

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Beklentilerimin çok altında kaldı, maalesef dizi kalitesi dahi yok. Gerçek hikayelerden alıntı yapılmış lakin kurguda oldukça zayıf kalmışlar.
    Filmi tek kelime ile tanımlamak gerekirse;
    Basit...
    Irem Nur S.
    Irem Nur S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Cidden başlangıcı ve bitişi beni tatmin etmeyen, beklentilerin cok altındaydı. Kesinlikle tavsiye etmeyecegim filmler arasina girdi maalesef
    Şengül Ç.
    Şengül Ç.

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Her sahnesini ,her dakikasını hayranlıkla izledim. Ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini anlamadım. Vatanını herkesinde çok beğeneceğini düşünüyorum.
    Dilara A.
    Dilara A.

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Filme çok büyük beklentilerle gittim.Ama malesef yine aynı hayal kırıklığı. Böyle çok heycanlanacaginiz etkisi altında kalacağınız bi film degil. Kerem Bursin hayranıyım ama kerem bursin bu filme hiç gitmemiş.Burak ozcivit cok cok iyiydi.Ama film butunuyle sikiciydi. Tavsiye etmem.😐
    Alpinar G
    Alpinar G

7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    operasyon filmi diyebileceğimiz bir film sosyal hayat daha fazla olabilirdi sıkıcı dill ancak ortalama
    Doğu B.
    Doğu B.

6 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Filmi hemen izledim sinemada. Hakikakten çok beğendim. Alıntı sahneler var kabul ediyorum fakat gerek oyuncular olsun gerek kullanılan mühimmatlar olsun size sanki gerçek efekti veriyor. Gerçekte Türkiye nin suriye de ne işi var sorusunun cevabını bu filmi izleyerek anlıyorsunuz. Bu filmi bu alanda çağ atlama olarak görüyorum. Amerika nın o efsane asker filmlerinin kalitesine bu film ile çok daha yaklaştığımızı düşünüyorum.
    Şiddet ile tavsiye ediyorum.
    semih t.
    semih t.

6 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar boşa para ve zaman kaybetmeyin, boş vakit Börü daha iyi onu takip edin. Dizi seviyesi bile yok ayrıca aynı klasik film konusu
    DZCE81
    DZCE81

6 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    Amerikan savaş filmi kahramanlıklarından sıkıldıysanız, gerçek hikayeye dayanan fakat kurgu eklenerek yapılan bu filme ön yargısız, ve çok da amerikan savaş filmlerinde ki sahneleri beklemeyerek giderseniz filmden çok keyif alırsınız.Savaşın ve zalimliğin ortasında kalan küçük masum çocukların dramını dozunda bir şekilde ekrana yansıtıyor.Kerem bursin oturmamış olsa da Burak özçivit işi kurtarıyor. Mesajları da güzel.En çok asker ile mehmetçiğin arasındaki farkı anlatan sahneyi beğendim.Bir kaç çatışma sahnelerinde acemilik olsa da, geleceğe dair bu tür filmlerin devamını ve başarılarını dillerim.