Kabir Azabı
    Kabir Azabı hakkında görüşlerin ?

ÇAGRI Y
    ÇAGRI Y

28 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Güzelmiş.insanlar ibret alır inşallah. Bu dünyanın bir de hesabı var. Bazılarına vesile olacak bir filme benziyor
    Umutcekic
    Umutcekic

28 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim. Ilk izleyenlerden biriydim. Bence film müzikleri ve efekler gerçekten akılda kalıcı ve başarılı... senaryo, klasik türk korku filmlerinden çok farklı... salonda filmi sonuna kadar herkes sus pus dikkatli bir şekilde izlediği ender türk filmlerinden biri... Şahsi fikrim emek harcanmış dikkat edilmiş özen gösterilmiş bir yapım. Zaten dağıtıcısı Warner Bros kaliteli işlere destek olur. Emeklerine yüreklerine sağlık...
    Ozge K
    Ozge K

28 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Bu akşam filmi izledim . Diger Türk korku filmlerinden farklı senaryosuyla çok başarılı korku ve gerilim filmi olmuş. KEsinlikle tavsiye ederim. Özellikle başrol oyuncusu Hakan Ozgomec çoksa başarılı .
    veki p
    veki p

28 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Ben özellikle müzikleri hele ki giriş sahnesini ve müziğini çok beğendim. Efektler ve ses kalitesi çok iyiydi. "Türk filmi" deyimiyle eleştiri veya yorum yazmak istemiyorum. Gerek konusu gerek kalitesi ile izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık umarım hakettiği yeri alır. Tebrikler severek izledik
    Burak B
    Burak B

27 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Film bugün gösterime girdi.İlk izleyicilerinden oldum.Film konusunun kabir azabıyla pek bi ilgisi yok gibi.Sadece fragmanlarda gösterilen 1-2 sahne var o kadar.Şöyle diyebilirim. %95 beddua ve lanet % 5 kabir azabı ... Ayrıca bazı yerleri bana biraz saçma geldi.Mesela adam koltukta oturuken bi el arkadan vuruyo adam yere düşüyo..Bana biraz flash tv deki gerçek kesiti hatırlattı. Genel anlamda fena değildi.Ama çok iyi diyemem.
    Iremkabacaoglu
    Iremkabacaoglu

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    kesinlikle çok beğendim... diğer korku filmlerinden çok ayrı bence.. korku gerilim seviyorsanız bence izlemelisiniz
    Umut T
    Umut T

27 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Filmi kesinlikle sonuna kadar sıkılmadan izledim. Uzun soluklu bir Türk yapımı film olarak yapımcılarını tebrik ediyorum..
    NUR G
    NUR G

27 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Cok guzel bir film herkesin izlemesi gerek. hayatin gercegini anlatıyor. Benim hayatimda çok sey degistirecek buna eminim.
    Sinededikodu
    Sinededikodu

25 Haziran 2018 tarihinde eklendi
    SADECE SİNEMA KONUŞULAN, YORUMLAR YAPILAN, TAVSİYELER ALINIP VERİLEN BİR SİNEMA WHATSAPP GURUBU DÜŞÜNÜN. 2. YILIMIZI KUTLUYORUZ. 05522477170