Filmi bugün izledim. Ilk izleyenlerden biriydim. Bence film müzikleri ve efekler gerçekten akılda kalıcı ve başarılı... senaryo, klasik türk korku filmlerinden çok farklı... salonda filmi sonuna kadar herkes sus pus dikkatli bir şekilde izlediği ender türk filmlerinden biri... Şahsi fikrim emek harcanmış dikkat edilmiş özen gösterilmiş bir yapım. Zaten dağıtıcısı Warner Bros kaliteli işlere destek olur. Emeklerine yüreklerine sağlık...
Bu akşam filmi izledim . Diger Türk korku filmlerinden farklı senaryosuyla çok başarılı korku ve gerilim filmi olmuş. KEsinlikle tavsiye ederim. Özellikle başrol oyuncusu Hakan Ozgomec çoksa başarılı .
Ben özellikle müzikleri hele ki giriş sahnesini ve müziğini çok beğendim. Efektler ve ses kalitesi çok iyiydi. "Türk filmi" deyimiyle eleştiri veya yorum yazmak istemiyorum. Gerek konusu gerek kalitesi ile izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık umarım hakettiği yeri alır. Tebrikler severek izledik
Film bugün gösterime girdi.İlk izleyicilerinden oldum.Film konusunun kabir azabıyla pek bi ilgisi yok gibi.Sadece fragmanlarda gösterilen 1-2 sahne var o kadar.Şöyle diyebilirim. %95 beddua ve lanet % 5 kabir azabı ... Ayrıca bazı yerleri bana biraz saçma geldi.Mesela adam koltukta oturuken bi el arkadan vuruyo adam yere düşüyo..Bana biraz flash tv deki gerçek kesiti hatırlattı. Genel anlamda fena değildi.Ama çok iyi diyemem.