Cebimdeki Yabancı
    3,1
    Cebimdeki Yabancı hakkında görüşlerin ?

Efuli
    Efuli

10 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Bu kadar iğrenç bir konu olamaz. Yemek masasında başlayan bir hikaye yine yemek masasında bitiyor. Kimse kimseye güvenmiyor ve güvenmediği için çok haklılar. Oyunculuk berbat. Bu filme gidip 16 TL para verdiğim için çok pişmanım. Filmde o kadar çok canım sıkıldı ki sıkıntıdan ağladım. Belki film bir yerde başlar diye terk etmedim. Kimseye tavsiye etmem asla gitmeyin. Nerede o eski filmler. Nerede şimdi ki sadece para kazanmak amacıyla oluşturulmuş filmler.
    Münevver A.
    Münevver A.

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Çok beğendim film güzeldi izlemeye deger yapılan olumsuz eleştiriler çok acımasız.lutfen emeğe saygı.
    Gürselg.
    Gürselg.

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Film çok kötü 3 günde çekilen bastan sona bir masada çekilen bir film o onu bu bunu aldatmış ulan 7 kişilik masada herkes bir birini aldatmış masum yok gitmeyin bence
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Ne ilginç insanlarsınız hayatınızda ilk defa mı film izlediniz? Yorumlar çok komik gerçekten. Bir çoğunuz yere göğe sığdıramadığı Amerikan filimlerinin çoğu Avrupa ve uzak doğu sinemasından. Adam diyor ki (ferzan) ilk izlediğimde bayıldım ve ilk çekim hakkını alan 1,5 sene önce ben oldum benden sonra da bir çok ülke aldı. Yani söylüyor zaten. Hee beğenirsin beğenmezsin o tartışılır zaten de böyle gülün yorumlar yapmak ( kopya çalıntı vs) komik . Gayet güzel komik, düşündürücü, ters köşe . Uzun zamandır izlediğim en güzel dilimlerden diyebilirim. Tabii ki en büyük takdir hikayeyi yazana???? orjinal filmini izlemediyseniz herkese tavsiye edilir gidiniz.
    Murat K.
    Murat K.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Karşınızda nereden tutsanız elinizde kalan bir gişe filmi...

Senaryo;Takıldığım çok nokta var.Ancak zaten film bir İtalya yapımının "kopya"sı.Kopyası diyorum çünkü -bilir misiniz ya da hatırlar mısınız bilmem ama- İşler Güçler'de Şenol Bey'in bir "Zeki D." senaryosu yazdırışı vardı ki sanki bu filmin senaryosu da öyle yazılmış.

Yönetim;Film BKM'nin işi.Kast şampiyonlar ligi gibi.E daha önce denenmiş,tutmuş bir iş birebir kopyalanmış.Açıkçası bu filmi gerçekten birinin yönettiğinden bile şüpheliyim.

Kamera;5 bilemedin 6 yere sabit kamera kurulmuş.Hareketli kameranın olduğu iki-üç sahne var.Sormak lazım,sinema bunun neresinde?

Kast:Şükrü Özyıldız despot koca rolünde çok sırıtıyor.Buğra Gülsoy'un rolü de Serdar Orçin'e cuk otururmuş kanaatimce.Gerçi O bile bu filmi kurtaramayabilirdi.

Müzik:1-2 sahnede mırıldanılan bir Sezen Aksu şarkısı var.Soundtrack ise ayrı bir facia."Lalalalayla... Bu da böyle bir macera..." nedir ya?!

Peki madem her şey bu kadar "olmamış" neden iki puan? Bir puan; ekibin bir şey deneme yönündeki cesaretine.Bir diğer puan da;filmin bir şekilde kendini sonuna kadar izletecek tahammülü sağlamasına.
    Ankarali0606
    Ankarali0606

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Filmden yeni çıktım orijinali olan İtalyan Perfetti Sconosciuti filminden sadece farkı bazı diyalogların Türk aile yapısına göre değiştirilmesiydi meşe kızın babasını aradığı sahnede orijinalinde Kız izin istiyor ve babasından izin istiyor ve çantasına prezervatif koyduğu için teşekkür ediyor ama bunda sadece erkek arkadaşında kalmak için izin istiyor gibi bazı ufak değişiklikler vardı onun dışında bütün diyaloglar olaylar aynıydı oyuncuların yüksek performansı ve eğlenceli olmasından dolayı 3/5 spoiler:
    Tolga K.
    Tolga K.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Film güzel. Ama övgüyü oyuncular ve filmin orijinal i olan Perfetti sconosciuti yazar ve yönetmeni hak ediyor... Bu tip araklamalar ile ki filmin haklarını satın almış dahi olsa, artık bir şey üretemediğinin üstü örtülemez... Yazık ki; taklitçi, araklamacı anlayıştan ülkemiz bir türlü kurtulamıyor. Filme gittiğimde ilk defa Ferzan Özpetek güzel bir film yapmış dedim. Lakin orijinali izleyince bu kadar da olmaz dedim ve üzüldüm... Oyuncular ve emeği geçenler haricinde emeği olmadan hazır eserin üzerine çöreklenen Sayın Ferzan Özpeteği protesto ediyor ve ağzı ile kuş tutsa izlemeyeceğimi belirtiyorum... Birde izlenmesin diye internet film kanallarına sınırlama getiriyor... Pisliğin üstü örtülebilir lakin kokusu geçmez... Uğur Yücel de Benim dünyam filmini bariz birebir bir şekilde kopyaladı. Ama böyle davranmayıp en azından bize kıyaslama şansı verdi... Bu ülkenin yozlaşması gün geçtikçe daha fazla üzüyor beni... Paramı diğer emekçi arkadaşları tenzih ederek size helal etmiyorum...
    gggsss3
    gggsss3

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    FİLME GİTMEDİM,İYİ YADA KÖTÜ OLDUĞUNU BİLMİYORUM. AMA ÖZELLİKLE TESETTÜRLÜ KARDEŞLERİM BU FİLME GİTMEYİN.YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KAPALI DÜŞMANI DİN DÜŞMANI SERRA YILMAZ VAR. TANIMAYANLAR NETTE ARAŞTIRSIN..KAPALI BİR BAYAN GÖRDÜĞÜMDE ÖCÜ GÖRÜYORUM DİYEN BİRİSİ..LÜTFEN BÖYLE İNSANLARA ALLAH RIZASI İÇİN TAVİZ VERMEYELİM
    Emin T.
    Emin T.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Ya bu filmin bir benzerisi sanırım puhu tv de oynayan 7 renk isimli diziye benziyor. Oyuncular da aynı.
    mustafa k.
    mustafa k.

6 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    2017 yılında Türkiye de sinema salonlarına yaklaşık 72 milyon kişi gitti ve tüm filmler yaklaşık 870 milyon tl hasılat yaptı bir önceki yıla göre %25 artış oldu(hasılatın çoğu Türk filmlerinin).2018 yılında toplam 1 milyar tl lik hasılat bekleniyor Uzun lafın kısası ortada 1.000.000.000 TL lik bir pasta var ve kokuyu alan bir çok sırtlan iş başında 2018 e gireli henüz 1 ay olmuşken saçma sapan filmler gökten yağan sağanak yağmur misali vizyona girmeye başladı ve anlaşılan o ki daha çok bu tarz filmler izleyeceğiz çünkü ortada iyi para var.kaliteli işler yapıp pastayı büyüteceklerine ceplerini doldurmaya çalışıyorlar yapsınlar aynen böyle devam etsinler bu sinema izleyicisini kaç kez kandıracaklar kaç kez soyacaklar bir kaç ünlü ismi bir araya getirip filmi yansıtmayan bir fragman ile kaç kez ağlarına düşürecekler? Sonunda izleyici küsecek ve bir gün gitmeyecek sinema salonları sadece sevgilisiyle romantik anlar geçirmek isteyenlerin mekanı olacak işte o gün uygun bir yerlerine kına yakarlar.Sonra neymiş efendim Türkiye de sinema kültürü yok! İşte bizim ülke insanı olarak en büyük hatalarımızdan biri maden buldu mu illa içine ederiz o madeni yaşatıp büyütmez canını okuruz sinema sektöründeki arkadaşların büyük bir kısmıda şuan bu mantıkla hareket ediyor umarım birileri bu işe dur der.
    Cemre B.
    Cemre B.

6 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Gerçekten rezil bi filmdi izlediğiniz kaybettiğiniz zamana yazık oluyor kadroya kanıp güzel olacağını düşündüm ama hiçte öyle değildi kesinlikle tavsiye etmiyorum
    Murat A.
    Murat A.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filim boşuna para ve zaman kaybı kesinlikle sıfır maliyetle bir filim çevirmişler konusu bile yok diyeceğim bir rezillik filim bile demek saygısızlık olur gerçek filimlere
    Zehra B.
    Zehra B.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Şuan filmden yeni çıktım ve ne kadar kötü bir film olduğunu sizinle paylaşıp vakit kaybınızı önlemek istiyorum. Gerçekten kötü bir filmdi. Kadro iyi fakat akıcı ve belden aşığı esprilerle dolu bir filmi kim sever! Toplumsal ahlakımıza karşı bir filmdi. Utanarak izledim doğrusu.
    Cidem K.
    Cidem K.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Emeğe tabiki saygı duyuyorum fakat sıradan,tekdüze,heyecan uyandırmayan bir film olmuş oyuncular çok iyi ama yetmemiş :((
    Ertug S.
    Ertug S.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Filmin orjinalini seyretmedğim için birebir kopyalanmış olması beni rahatsız etmedi açıkçası. Başından sonuna 1 masada geçen bir film için gayet akıcı bir film. Yeteri kadar komik. ve hatta yeteri kadar gerilimli.. Ben beğendim. Kafa dağıtmak için iyi bir seçim olur.