Maide'nin Altın Günü
    1,9
    Maide'nin Altın Günü hakkında görüşlerin ?

Ahmet Erkut Ç.
    Ahmet Erkut Ç.

23 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Ezgi Mola için gittim. Hayatımda ikinci kez bir filmden İlk yarı çıktım. Bir film bu kadar kötü olur...
    halilozcannn
    halilozcannn

23 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Çok Samimı güzel film olmuş ezgi mola bu işi biliyo gerçekten şiddetle tavsiye ederim gülmek isteyenlere
    Büşra K.
    Büşra K.

23 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Beklentinin çok altındaydı. Komikalitesi düşük , genel olarak orta yaşlı bayanlara hitap eden bir komedi filmi olmuş.
    Kübra Y.
    Kübra Y.

22 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Çok berbat bi filmdi yarısında kalktik paramada zamanimada yazık oldu bu filme gore gidilebilecek o kadar film varken fragmanina aldanp bunu tercih etmem aptallikti berbat.
    Kadir D.
    Kadir D.

22 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Ezgi Mola gibi gülüp eğlenen ve güldüren birisi kendisine bu senaryo geldiğinde dememiş mi buna kim güler? En büyük hayal kırıklığım ikinci seans güleriz belki diyip ilk seansta çıkmamış olmam. Bir salon dolusu insan aynı fikirdeydi demem isterdim ama zaten dört kişi vardı salonda. Dört kişi ve hiç gülmeme..
    Enes S.
    Enes S.

22 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    komedisi yok !!! fragmanda hangi espirileri gördüyseniz o filmden zerre keyif almadım bi ara uykum bile geldi öyle yani
    ladybugluna
    ladybugluna

21 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Bence fena değil, Maide teyze bizden biri :) Tempo biraz ağır, hele ilk 20 dakikada "Eyvah ne yaptım ben" bile dedim ama sonrası daha iyiydi. TV programı parodisi güzeldi. Yağmur rolündeki oyuncu çok başarılı. Ezgi Mola'yı çok severim zaten. Esprilerin belden aşağı olması bana Recep İvedik'i çağrıştırdı ama bu film ondan daha iyi, hele 5. filmden çok daha iyi.
    VatanMillet S.
    VatanMillet S.

20 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en berbat bir filmdi. Zamanımın gitmesine mi üzüleyim yoksa ezgi mola'nın böyle bir filmde nasıl oynadığına mı anlayamadım.. Açıkçası bu filmi ne bekleyerek çektiler anlayamadım. Böyle basit sıradan bir komedi olamaz olmamalı. Zaman kaybı. Film bitmeden salondan ayrıldım.
    Pınar A.
    Pınar A.

20 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Gercekten kötü bir filmdi hiç begenmedim ailece izlenecek yada çocuklarla izlenecek bir film degil. Keşke gitmeseydim dedim.
    Anet T.
    Anet T.

20 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Sinemaya hiç yakışmayan bir film. Ezgi molayı bende cok severdim bu filmden sonra bakısım değişti ona karşı. İnsallah daha iyilerine
    Cem Ö.
    Cem Ö.

19 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Berbat ! İnsanları kandırmayın.Hayatımda bu kadar kötü bir film izlemedim herkes film arasında çıkıp gitti herkesin parasını geri iade etmesi gerekli çok yazık...
    OğuzKaan Y.
    OğuzKaan Y.

19 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    internetten bile izlemeyin zamanınıza yazık hele para verince iyice boktan bir film recep ivedik çakması
    Atakan S.
    Atakan S.

18 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü filmler listesine bir yenisi daha eklendi kötü bir filmdi paranız bosa gitmesin tavsiyem gitmeyin
    Izleyici2
    Izleyici2

17 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    Kesinlikle son zamanlarda gittiğim en kötü flimiydi tavsiye etmiyorum paranıza yazık bir emek vermişler ama yazık olmuş zamana yazık ezi mola icin gitmistim ama gerçekten gerek yokmuş
    Naci Yağız B.
    Naci Yağız B.

16 Aralık 2017 tarihinde eklendi
    2017 senesinde hala bu esprilere gülen var mı? Önüne gelenin film çevirdiği bu dönemde Ezgi Mola'nın bu kadar basit bir film yapması gerçekten rezalet. Fragmanda tüm filmi vermişler zaten...