Malesef ezgi molaya yakışır bir flim değildi hem zamanımız hemde paramız resmen çöpe gitti lütfen geliştirin artık bazı şeyleri biraz harcayın avrupada adamların en çöp flimi bile 5 e katlıyor resmen yazık oldu
İlk kez bir film için yorum yazma gereği hissettim o kadar iğrenç bi güdüleyici etkisi oldu üzerimde . İnsanlarla dalga geçiliyor alın size espiri alın sizin beyniniz bu kadar der gibi . Hayır hiç mi belaltı espiri yapmadan duramıyosunuz bu mu sizin komedi anlayışınız. Asla tavsiye etmiyorum hele ki eşinizle dostunuzla hiç gitmeyin insan utanıyor.
Şunu öğrendim ki bundan sonra hiç bir filmin fragmanını izlemeden gitmeyeceğim.Yaş kısıtlaması yok mu? Salonda çocuklar vardı.Berbat bir film parasinda değilim harcanan zamana yazık. spoiler: Askerlerin gelmesi olayını anlamadım.spoiler:
vasat mı hayır vasat ötesi iğrenç mi hayır onuda ötesi celal ile ceren dende mi beter evet kesilikle ondanda beter parasını çöpe zamanını da boşa harcamak isteyen gidebilir. yarım günüm resmen ziyan oldu kendime ezgi molayı yasaklıyorum bundan sonra...