beyyaaazperde
1 değerlendirme
6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Recep ivedik 6 izliyecegine Ace Ventura izle daha iyi. Adamlar orijinal senaryo cekmis bizimkiler ctrl c yapip yapistirmis. 6 seri ilk izledigimde hani bir degisiklik katmislar demistim sonra Ace Ventura yi tekrar izledikten sonra mekan, senaryo ayni degisen seyler anakonda yerine beyaz yarasa ve oyuncular. onun disinda ctrl + c, cltr + v urunu.
Recep İvedik filmlerini en azından sıkılmadan ve yapılan eleştirileri abartılı bulanlardandım.. ama bir film serisi bu kadar rezil edilebilir.. bırakın sinemayı TV karşısında geçirdiğiniz vakte yazık olur.. serinin intiharı..
7 yaşındaki çocuğu bile güldüremeyen amaçsız,konusuz berbat bir film.Galiba artık seriye bir son vermek gerekiyor.Bence serinin en kötü filmi olan 2'den kat kat daha kötü...
Recep ivedik serisi bu filmden sonra bitebilir. İvediği Konya'ya gitmek isterken Kenya götürmeye, gorille güreştirip aslanın burnuna gaz çıkartmaya ne gerek vardı? ısırarak anakonda öldürüyor yok kabilenin eline düşüyor offff yazarken sıkıldım. Şahan bence bu seriye son versin kendisi kabız olmuş zira bu saçmalıklara yer vermesinin başka nedeni olamaz...
kaliteli film izlemek istiyorsanız kömedi türk filmlerinden uzak durun böle saçma sapan senaryosu olamayan hep belden aşagı bir film allahtan böle filmlere gitmiyom indirdim izledim bu bile bi zaman kaybı keşke çizgi film izleseydim daha iyi olurdu