Burhan Düger
24 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir film, hatta serinin en kötü filmi, yarıya kadar bile dayanamadım, rezalet espiriler çok kötü oyunculuk. O kadar ki demin Recep İvedik serisine göz atıyordum, 6 ne zaman çıkmış diye şaşırdım birde baktim ki yarıya kadar izlediğim serinin son filmiymis, yani düşünün o kadar berbat ki beynim 6 yı kabul etmemiş unutmuş.
İzlemeyin zaman kaybı ama çok sıkıldıysanız ve zamanınızı leşten filmlerle alay için harcıyorsanız izleyin onun dışında zaman kaybı harcanan paraya yazık o para ile dubleks ev alınır.
Gercekten çok kötü bir film olmuş. Recep ivedik ilk 4 serisi çok güzeldi..Kendine has bir üslupu vardı..Ama Resep İvedik 5 ve 6 çocuklara bile komik gelmeyecek düzeyde....Özellikle serinin son filmi...Arog ve Jim Carreyin Hayvan dedektivi filminden çalıntı ve anlamsiz bir çok sahneler var..Mesela, o yabancı doktorlar gorille dövüş sahnesinde her üçünü goril diye nasil aliyor? Anlam veremedim bu sahneye..Maalesef çok para harcansa da, serinin ilk 4 filimlerindeki tadı hiç alamadım
Hayatımda bu kadar berbat kötü bir film görmedim tek kelime ile rezalet buna film bile denilemez saçma sapan konusu saçma sapan konuşmalar tek bir sahnesinde gülmedim rezalet ötesi ve şahanın bundan sonraki hiçbir filmini izlemiyecem Sakın vaktinizi ve paranızı vermeyin