bu kadar ucuz espri sahneleri olan bir film uzun zamandır izlemedim 3 tane sahne dışında izlenecek bir şeyi yok ve filmi 90 larda çok tutan bir şarkının üzerine yapmışlar tamamen zaman kaybı bende yorumlara güvenip gittim pişman oldum harika film yazanlara inanmayın burası türkiye izlensin diye kendileri halletmistir o işi de
Komik bir filmdi ama beklentiniz çokta büyük olmasın. İzleyin ve unutun. Hikaye de her şeyi zaten tahmin edebiliyorsunuz. Her şey klişe. Ama sözel espriler komik.
Küfür olmadan güldürdügünüz için teşekkür ederim. Çok başarılı. Senaryo bir yol hikayesi olmasi dolayisi ile cok özgün olmasada espriler ve oyunculuklar kaliteli.
"Çok saçma bir film Bir daha Türk filmlerine gitmemem için bir sebep daha oldu.Para ve zaman israfı bence" copy paste ile filmi karalama kampanyası başlatmış bazı ahmaklar var yukarıdaki gibi yorum yazarak sadece. Her görüşe saygım var tamam da. Bu filmi beğenmemek nedir ya :D :D tek kelimeyle salondan ayrılırken keşke bitmeseydi diyorsunuz. Gülmek bir yana enteresan bir şekilde sıcaklık katmışlar filme
Aile arasında gibi usta bir kalemin elinden çıkan denaryoyla karşılaştırınca inanılmaz komik,başarılı ve seviyeli bir iş olmuş gerçekten.yaratıcı espiriler hız kesmeyen aksiyonu oyuncu kadrosu doğaçlama haller vs inrahim büyükak adına ilk deneme için inanılmaz başarılı.son derece kendine özgü,özgün bir hikaye ve küfürsüz bir komedi.yazanın,çekenin oynayanın ellerine sağlık diyorum.gişesi kaç olmuş hiç önemli değil ama 2 kez izledim,inanılmaz eğlendim
İbrahim Büyükak hayranıyım. İbrahim için gittim filme ve gittiğime değdi. Espiriler basitti ama beni çok güldürdü. Küfüre girmeden insanları güldürüyor. Eşiniz dostunuzla çok rahat izleyebilirsiniz. Bayıldım 😍
Olmamıs beyler. Filmde kurgu filan yok senaryo basit kaçmış bir yerde kahkaha attim kurbga sahnesi onun disinda yok kalkip gidecekken asli bekiroglunun o sempatik tavirları girdi filmi oyle bitirdim.